RobertoMancini
Zwiadowca
- Wynik reakcji
- 321
Ale omijają temat z pucowaniem współplemieńców do suportu + rozbiórki na banie… uuu ale cicho, nawet główny ujadacz z gs się utkał widzę xD
Tacy to i tam będą płakać, że nie wiem ktoś pościągał pół miasta by darmy mu robili xdJak boli was że ludzie grają dużo na pp to grajcie na światach bez pp a nie płaczecie
No żart żartami, ale niektórzy to na światach bez giełdy to chyba faktycznie ściągają pół miasta żeby darmy robili xdTacy to i tam będą płakać, że nie wiem ktoś pościągał pół miasta by darmy mu robili xd
Chyba za mało, bo dalej szukają nowych żołnierzyIle członów ma to GS bo ja się już gubię i nie wiem czy dobrze na mapce zaznaczyłem
Dlatego nie gram już na parzystych. Tutaj ppki pomagają w starcie a tam grają darmyTacy to i tam będą płakać, że nie wiem ktoś pościągał pół miasta by darmy mu robili xd
Drugi Chaos heheChyba za mało, bo dalej szukają nowych żołnierzy
A ja z innej naszej beczki
... a to było tak:
Przyszedł taki dzień kiedy to Rada Plemienia
Walecznych Niedźwiedzi, oszukała członków swojego
plemienia i pod pretekstem dyplomacji, dogadania się
i stworzenia Fuzji zdezerterowała do plemienia TSIO
A byli to :
MChower - Wódz byłego plemienia -WN-
xWonszU - Radny byłego plemienia -WN-
OczeK666 - Radny byłego plemienia -WN-
a za nimi w stachu poszli następni ...
DanyLee16 - Gracz, ktory pod płaszczykiem uciekł, po czym niezwłocznie przejał byłego współplemieńca z -WN-
oraz Sir Foka
Wtedy też stając na krawędzi, i zastanawiając się co zrobić,
kilku walecznych graczy postanowiło utrzymać
się na powierzchni i stworzyć
A teraz pchają się w sojusze, licząc na obronę i utrzymanie wiosek :
DYPLOMACJA TSIO:
Sprzymierzeńcy
Virus
GŚ
-GS-
GK
!GS!
.GS.
!GP!
Pakty o nieagresji
*AST*
!AST!
?AST?
Wrogowie
COSO
COSO.
-SH-
COSO?
-WN-
ZP
Ah to TSIOCiekawe czy wszystkie Gangi tak bardzo ufają i chcą wspierać Judaszy
![]()
Tu się zgodzę w 100%. Jak na największą akcję do tej pory na serwerze (o czym świadczy ilość RA/RO) macie na ten moment 4 wioski na plus. Do wieczora raczej sporo tego nie dojdzie. Zaś jeśli chodzi o współczynnik pokonanych a ataku/obronie to biorąc pod uwagę tylko człony Peka i PGEN macie 1.2mln RA, a my 1,6mln RO, więc z naszej strony dosyć słabo. Na pewno ciekawa akcja pomimo sporej ilości "błędów" z obu stron.nikt nie odtrąbił sukcesu, można powiedzieć remis
Na pewno poszłaby nam lepiej gdybyś nauczył nas klepać te mityczne pół zagrody defa w 1 dzień w każdej wiosceAle zapomniałeś dodać, że oni mają PP to jednak dobrze wam obrona wyszła matematyku
a to nie czasem Szale na 171 płakały do VG ze gdyby nie PP to po miesiacu by znikli ? xDDDNie bo tam nie gram, ale po prostu śmieszy mnie twój płacz xd