GrUbY już Atakuje
Zwiadowca
- Wynik reakcji
- 210
Przyjemnie się czyta te wypociny, i fajne drzazgi wrzucane w Peke ;p
Hej Irutar, Dorek i Dziewczyna z Bibloteki
Hej Irutar, Dorek i Dziewczyna z Bibloteki
Niech sobie rozwija co chce za te ppki, to jego sprawaTo żeś zabłysnął. Pewnie wszystkie małpy w cyrku teraz klaszczą. Nie wiem czy masz ego odwrotnie proporcjonalne do ilorazu inteligencji czy może po prostu jesteś osobą z kompleksami szukającą aprobaty wśród randomów w internecie, ale na pewno jest coś czego warto Ci współczuć, więc moje kondolencje.
W porządku, wyrzucił pp - jego sprawa,. Jest słabym graczem - Wasza sprawa. Pewnie rozwinie ładnie barby za pp i pójdzie na siłową - wspólna sprawa, bo i my i Wy będziecie mieli co przejmować. Więc tym miłym akcentem, skoro wszystkie strony zadowolone, kończymy temat![]()
DziexTo żeś zabłysnął. Pewnie wszystkie małpy w cyrku teraz klaszczą. Nie wiem czy masz ego odwrotnie proporcjonalne do ilorazu inteligencji czy może po prostu jesteś osobą z kompleksami szukającą aprobaty wśród randomów w internecie, ale na pewno jest coś czego warto Ci współczuć, więc moje kondolencje.
To ciekawe co mówisz, skoro w ostatnim roku do 2 światów podszedłem na serio z czego jeden wygrany XDMnie kosiarzem nazywasz? XD Ciekawe, o jakim świecie mówisz. Nic mnie nie boli, tylko stwierdzam fakty. Najpierw to, co reprezentowałeś na 165 swoim plemieniem a teraz 175. Swoją drogą w obydwu światach grałeś jako wróg ostatecznie i w obydwa łatwiutkie. Thosaka chyba ma godnego konkurenta do miana talizmanu, który przynosi przegraną
Chłopie ty myślisz, że ja bylem w radzie na 165? To niezła wiedza o świecie byłą posiadana XD. Znaczy byłem, gdzieś od połowy listopada, czyli jak Ciebie i twojego plemienia na świecie już nie było. Wtedy już był świat raczej wygrany, więc wszedłem do gotowego. A piszę, że łatwy świat na Ciebie, bo wy żadnej akcji przez cały świat nie byliście w stanie przeprowadzić. Powtórzę to, ŻADNEJ ACKJI na cały wasz okres trwania. Możesz coś tam sobie o swojej niezwykłej umiejętności dowodzenia pisać, ale podsumujmy, nie masz pojęcia, nawet z kim piszesz (zwykły gracz, radny czy też może wódz. Chyba o randze osoby decyduje koło fortuny). Dwa. Niesamowite umiejętności dowodzenia poskutkowały brakiem akcji na cały serwer XD A blaszki jakoś nie widać za wygrany świat w profilu więc trochę tohsaką zajeżdża twoja wypowiedźTo ciekawe co mówisz, skoro w ostatnim roku do 2 światów podszedłem na serio z czego jeden wygrany XD
P.S. to niesamowite jak łatwo Ty i Twoje przydupasy zmieniacie narrację w zależności od tego czy pasuje Wam, żeby chojraki były instruktora czy moje XDDD Szkoda tylko, że jak ja przejąłem tam władzę gdy plemię było w rozsypce to chcieliście współpracować póki nie okazało się, że wybrałem stronę Boga wojny szopena XD No, ale łatwo się zapomina o faktach jak chce się czegoś doczepić A na 175 zrobiłem to samo co Twoi koledzy na 165, ale takie zachowanie podlega krytyce tylko jak Ty dostajesz kosę, jak już kolega wbija wrogowi to jest fajnie No nie?
Ciii, planowany był, pani Małgorzata z supportu siedzi na zaście.No spoczko się je czyta, jak tam życie na wakacjach?. bo widziałem, że wpadł urlopik nieplanowany chyba![]()
Podpisać wszystkich bez walki? A to giewsiaków sztuka gry, podpisywanie fuzjowanie gowno plemion i rozbiórki xd wygrało się tak na runicznych to i dominację tak próbują zamotac xDDSztuka wojenna sun tzu
I dodatkowo jeszcze mają mniejsze morale przy ataku, tak zwana taktyka mistrzów. Widać że jesteś amatorem na fo, skoro chcesz kończyć dyskusje.Ktoś jeszcze chce dodać jakieś farmazony w stylu "strata własnych wiosek to specjalna taktyka, bo przeciwnikom zmniejsza się limit grubych"? Jak nie to dobranoc i koniec dyskusji xD
Czorny rodzynek? z dvpy?Siema wszyskim!![]()
nasze warzywa o lata świetlne wyprzedzają wasze warzywa w skilu...Gratuluję, przynajmniej jest coś co wychodzi Wam najlepiej na całym serwerze. Jakbyście mieli takie umiejętności w fejkowaniu i organizacji akcji jak w wydawaniu pp to bez problemu już byście dawno świat zamknęli z takim budżetem. No ale tak to przynajmniej jest wyrównanie i jest zabawa![]()