DefinitelyRlyTheD0orek
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 5.859
okMoim zdaniem mamy tutaj przykład z ogromnym kompleksem Demonica.
okMoim zdaniem mamy tutaj przykład z ogromnym kompleksem Demonica.
Tam to w ogóle beka jest, podpuszczanie współplemieńców, zgłaszanko i rozbiórka na banie xdOszuści płaczą że ktoś gra na pp. Szczyt hipokryzji
Chętnie dowiemy się bardziej pikantnych szczegółów. PozdroTam to w ogóle beka jest, podpuszczanie współplemieńców, zgłaszanko i rozbiórka na banie xd
Mylisz stan konta z poczuciem wartości. Musisz zacząć pracować nad sobą bykuCóż, jak dla Ciebie ok. 300pp na murek jest warte ubicia 500 więcej jednostek, które się robią w parę godzin, to wychodzi, że aby ubić pełną zagrodę byłbyś w stanie wydać z 15k pp xD Cóż... każdy ma inne poczucie wartości. A tak po za tym to krótka porada, jak już podnosicie w takiej sytuacji mur to lepiej na parzysty poziom, bo np. 17 murek zbity do zera zadaje takie same straty co murek na 16. Pozdro i powodzenia. Jak jesteś jeszcze ciekaw jakiś mechanik w grze to służę pomocą![]()
Nijak się ma stan konta do poczucia wartości np. pieniądza (i nie ma tam nigdzie mowy o poczuciu własnej wartości, więc nie wiem skąd to drugie zdanie). Dwóch graczy mających taki sam budżet np. 10k pp na miesiąc może je rozdysponować w zupełnie inny sposób. Np. ten kto szanuje pp na evencie będzie skrupulatnie codziennie wydawał 50-150pp, podczas gdy jakaś znerwicowana małpa, która nie zna definicji liczb parzystych to się odpali pierwszego dnia za całe saldo i zdobędzie o wiele mniej dukatów przy o wiele większych kosztach. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz o czym mówię, no chyba, że sam jesteś taką małpą która myśli "Mogę wydawać jak chcę, bo mnie stać, a Januszy biedaków będzie dupa ściskać z żalu" xDMylisz stan konta z poczuciem wartości. Musisz zacząć pracować nad sobą byku
Więc w takiej sytuacji lepiej najpierw nauczyć się czytać ze zrozumieniem zanim zabierzesz się za porządne lekturyCo polecasz do czytania?![]()
Inaczej patrzysz na 10zł mając 100zł i inaczej mając 100k pln.Nijak się ma stan konta do poczucia wartości np. pieniądza (i nie ma tam nigdzie mowy o poczuciu własnej wartości, więc nie wiem skąd to drugie zdanie). Dwóch graczy mających taki sam budżet np. 10k pp na miesiąc może je rozdysponować w zupełnie inny sposób. Np. ten kto szanuje pp na evencie będzie skrupulatnie codziennie wydawał 50-150pp, podczas gdy jakaś znerwicowana małpa, która nie zna definicji liczb parzystych to się odpali pierwszego dnia za całe saldo i zdobędzie o wiele mniej dukatów przy o wiele większych kosztach. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz o czym mówię, no chyba, że sam jesteś taką małpą która myśli "Mogę wydawać jak chcę, bo mnie stać, a Januszy biedaków będzie dupa ściskać z żalu" xD
Więc w takiej sytuacji lepiej najpierw nauczyć się czytać ze zrozumieniem zanim zabierzesz się za porządne lektury![]()
Oj, kosiarzy boli, że dostali kosę? Szkoda, że to Twój kolega mnie tam ściągnął, żebym to zrobił XDDSwój poziom to ty już pokazałeś na innych światach, do niego ciężko się zniżyć.
EDIT:
Nawet wysiłek całego tego świata może nie wystarczyć aby dojść do niego (twojego poziomu)
Trochę słabe porównanie. Agent o którym mowa ma 58k punktów, więc jego budżet raczej nie oscyluje w okolicach 100k pln. Na podstawie rozwoju jestem w stanie stwierdzić, że pewnie dysponuje max 2-3x większą liczbą punktów premium ode mnie (a jak ma ich o wiele więcej to po prostu dramatycznie nimi dysponuje co starałem się udowodnić xD), więc raczej patrzymy na grę w podobny sposób. I nie mieszajmy w to pln, bo pp da się nabyć w różny sposób. A wracając do tematu to zadam Ci pytanie. Jesteś w jego sytuacji. Niezdarnie przejąłeś diodę i w 12h przyszło Ci tylko 1/2 czy tam 3/4 zagrody mobila od kolegów. Zdajesz sobie sprawę, że zwykły off to rozniesie. Co robisz? Odpalasz mur za pp i wszystkie najlepsze bonusy, żeby zmaksymalizować straty offa i tak wiedząc, że cały mobil kolegów i tak pójdzie do piachu czy znając wartość mobila cofasz po prostu wojsko zdając sobie sprawę, że wioska i tak jest nie do utrzymania? Ja tam z szacunku do kolegów cofnął bym wojsko, bo wiem, że na froncie by się przydało o wiele bardziej i mogłoby zadać kilkukrotnie większe straty, no ale tak jak mówiłem każdy gracz ma inne poczucie wartościInaczej patrzysz na 10zł mając 100zł i inaczej mając 100k pln.
Porównujesz swój budżet do budżetu innych, nie każdy jest na Twoim poziomie xD
Mogę sobie być znerwicowaną małpą, Twój hajs że tak się o to spinasz?
Przykro mi że mnie nie zrozumiałeś![]()
Bez ryzyka nie ma zabawy, może myślał że offów nie macie po ostatniej nieudanej akcjiTrochę słabe porównanie. Agent o którym mowa ma 58k punktów, więc jego budżet raczej nie oscyluje w okolicach 100k pln. Na podstawie rozwoju jestem w stanie stwierdzić, że pewnie dysponuje max 2-3x większą liczbą punktów premium ode mnie (a jak ma ich o wiele więcej to po prostu dramatycznie nimi dysponuje co starałem się udowodnić xD), więc raczej patrzymy na grę w podobny sposób. I nie mieszajmy w to pln, bo pp da się nabyć w różny sposób. A wracając do tematu to zadam Ci pytanie. Jesteś w jego sytuacji. Niezdarnie przejąłeś diodę i w 12h przyszło Ci tylko 1/2 czy tam 3/4 zagrody mobila od kolegów. Zdajesz sobie sprawę, że zwykły off to rozniesie. Co robisz? Odpalasz mur za pp i wszystkie najlepsze bonusy, żeby zmaksymalizować straty offa i tak wiedząc, że cały mobil kolegów i tak pójdzie do piachu czy znając wartość mobila cofasz po prostu wojsko zdając sobie sprawę, że wioska i tak jest nie do utrzymania? Ja tam z szacunku do kolegów cofnął bym wojsko, bo wiem, że na froncie by się przydało o wiele bardziej i mogłoby zadać kilkukrotnie większe straty, no ale tak jak mówiłem każdy gracz ma inne poczucie wartości![]()
No nie mogę, kolejny odklejeniec. Jak Ty 8k piechoty i 750ck w 6h jesteś w stanie odbudować to weź zrób poradnik, bo sam jestem ciekaw jak to możliwe. Tym bardziej, że te 8k piechoty to tylko z 2 wiosek, bo 2 rycki były. Chłop co myśli, że da się w plemionach robić 16k piechoty na dobę w 1 wiosce. Szkoda, że Ty tu tylko pod pp, bo poziom serwera by jeszcze szybciej osiągnął poziom dna. Lepiej zarabiaj szybciej ppki i czekaj na kolejny świat, żeby wydać wszystko na murek 20 po zakończeniu ochronki jak ktoś Ci 5 zwiadu na wioskę puści. Jak widzę, że ktoś kto jest niby top5 na 171 papla takie głupoty to tracę wiarę w ludzi i w tę grę. Kolejny z serii "nie wiem, ale się wypowiem" XDTo idź na bezgielde i skończ płakać zrobił to co chciał i tyle raczej liczyli się z tym i w 6h tego śmiesznego mobila odbudują.
No nie mogę, kolejny odklejeniec. Jak Ty 8k piechoty i 750ck w 6h jesteś w stanie odbudować to weź zrób poradnik, bo sam jestem ciekaw jak to możliwe. Tym bardziej, że te 8k piechoty to tylko z 2 wiosek, bo 2 rycki były. Chłop co myśli, że da się w plemionach robić 16k piechoty na dobę w 1 wiosce. Szkoda, że Ty tu tylko pod pp, bo poziom serwera by jeszcze szybciej osiągnął poziom dna. Lepiej zarabiaj szybciej ppki i czekaj na kolejny świat, żeby wydać wszystko na murek 20 po zakończeniu ochronki jak ktoś Ci 5 zwiadu na wioskę puści. Jak widzę, że ktoś kto jest niby top5 na 171 papla takie głupoty to tracę wiarę w ludzi i w tę grę. Kolejny z serii "nie wiem, ale się wypowiem" XD
Skąd jest wgl ta dyskusja xD? Wróć do mojej pierwszej wypowiedzi. Cała jest na temat nieudolnego wbijania diod i wybijania defa, a fragment o pp do którego się odwołujecie i od którego rozpoczęła się dyskusja to skromne "mur podniósł za pp". Wspomniany cytat można traktować jako część zdania oznajmującego, w którym podmiot stwierdza jedynie fakt zjawiska dokonanego, nie wyrażając na wskazany temat żadnej opinii. A pomimo tego nagle się wszyscy przyjebali, że płaczę o stawienie muru na świecie z pp xD Zdaję sobie że jest to opcja ogólnodostępna i jedynie zwróciłem uwagę na fakt, że wśród wielu beznadziejnych decyzji jedną z nich było wyjebanie pewnej ilości pp w błoto nic nie zyskując. Ciekaw jestem jakie Wy wszyscy mieliście oceny z języka polskiego, bo interpretacja tekstu i czytanie ze zrozumieniem leżą i kwiczą xDDD
Mnie kosiarzem nazywasz? XD Ciekawe, o jakim świecie mówisz. Nic mnie nie boli, tylko stwierdzam fakty. Najpierw to, co reprezentowałeś na 165 swoim plemieniem a teraz 175. Swoją drogą w obydwu światach grałeś jako wróg ostatecznie i w obydwa łatwiutkie. Thosaka chyba ma godnego konkurenta do miana talizmanu, który przynosi przegranąOj, kosiarzy boli, że dostali kosę? Szkoda, że to Twój kolega mnie tam ściągnął, żebym to zrobił XDD
W porządku, wyrzucił pp - jego sprawa,. Jest słabym graczem - Wasza sprawa. Pewnie rozwinie ładnie barby za pp i pójdzie na siłową - wspólna sprawa, bo i my i Wy będziecie mieli co przejmować. Więc tym miłym akcentem, skoro wszystkie strony zadowolone, kończymy tematTo że wyrzucił pp w błoto to jego sprawa XDD odpierdziel się od tych ppków w końcu![]()