Dyskusja o sytuacji na świecie 177

Kreonomaxx

MLECZNY GOLEM
Wynik reakcji
5.992
Dziwisz im się? Bear zmanipulowane co pokazało?

Dobry dowódca bądź cała paczka, że wyjebane na ludzi, którzy dla nich grali pół roku tylko aby się zemścić.
Nie dość, że przekreślić od zdobycia jakże ultra prestiżowego odznaczenia "wygrany świat"
Dzięki, któremu każda kobieta rzuca majtkami to jeszcze zjebanie opinii i uchodzenie za kosiarza <szampan> <szampan>

Światy lecą syf się ciągnie... A ludzie z NW są w porządku, nie każdy...

Skilla nie mamy, wygrała dyplomacja - to się zastanów czy nie mamy skila. bo ogarnąć dyplo to nie jest tak łatwo...
Każdy sobie tłumaczy jak chcę.
Na plemię, które było na dzień dobry rozjebane chwalić się +500 a chodzi o NEW

View attachment 43458
Jak komus skilla brakuje, to michaso prywatnych korepetycji udziela. Beka se mogla jeszcze z 15 razy dyplomate czy tam wodza zmienic to moze by placzu nie bylo ze dyplomacja wygrala i by moze tak szybko kontami nie rzucali

Alekey420

Miecznik
Wynik reakcji
19
Skila nie mamy, wygrała dyplomacja którą ustawiła Peka xD
Ja tam swoją dyplomację budowałem... REVI i BERETY wspominając na dzień dobry o koalicji COSO+GS+KS...
Wiedząc tyle, że napierdalanka z PEKĄ, bo są źli... Oni 30 światów wstecz będą sobie wyjaśniać

Najlepsze co było to tekst wypowiedzenia wojny z wyrzutami jakim to nie jesteś dołączone scr...
Magik i Wileczek prawdziwa męsko męska miłość...

Jak komus skilla brakuje, to michaso prywatnych korepetycji udziela. Beka se mogla jeszcze z 15 razy dyplomate czy tam wodza zmienic to moze by placzu nie bylo ze dyplomacja wygrala i by moze tak szybko kontami nie rzucali

Ja nie doczekałem konfrontacji dyplomatycznej z legendą :D
Poprzednik " sb " zajmował posadę :D

Lady ZuZkaa

Operator Gry
Operator Gry
Wynik reakcji
287
By na co dzień nie od święta buźka była uśmiechnięta
Żeby defa nie brak było
Wojsko w wroga by wchodziło
Niech dziś runą wszelkie mury
I na FO awantury
Niech morali moc nastanie
Bo dziś czas na świętowanie
Wiec choinke wstaw w ratuszu
I bałwanki w rekrutacji
By twoj wróg był zaskoczony
Gdy zobaczy raport z akcji
A rosnące wciąż krzyżyki
Niech nie burzą Ci psychiki
Kliny w akcji niech siadają
Lagi niech sie nie zdarzają
Także darm niech nie brakuje
Support niechaj nie banuje
Kmic za małpkę niech nie gania
No i skryptów nie zabrania
Błękit nieba miej na mapie
Czerwień tylko na policzkach
Byś nie zasnął na kanapie
Bo kareta przyjdzie z bliska
Barszyk niech Cię grzeje w uszy
Po procentach niech nie suszy
Zdrowie niech Ci dopisuje
I PP-ków nie brakuje
✨☃️

Wynik reakcji
154
Ale PSS robiło to samo względem KWA na początku konfliktu + nakłoniliście do kosy gen, podpisaliście się z wrogiem waszego sojusznika i dla chwili oddechu nawet podpisaliście współpracę z kosownikami z bear. Rekrutacja w momencie jak jedziemy was na każdym froncie, regularnie diodujemy i wy rzucacie kontami nie ma wpływu na wynik świata tylko go skraca. Gracz nie jest niewolnikiem i nie można narzucić mu gry w takim PSS z sojusznikiem Peką który jedyne co robi to wysyła defa do Nasiora, Jzw i Kajsu xxD
Teraz tak czytam...
Bo ogarniałem to dyplo na początku ale nie nakłaniałem i z tego co wiem nikt z ówczesnej rady nie nakłaniał gen na żadną kosę. Wręcz przeciwnie to co się z nimi stało było dla nas sporym zaskoczeniem. Początkowo nawet staraliśmy się wspólnie ułożyć tą ćwiartkę, GEN wyszło z propozycją utworzenia koalicji anty CHAOS przy czym o ile AA mialo stanowić część PSS o tyle Psycho miało przejść pod GEN - co też się stało. Niestety posypał im się system, a w międzyczasie odezwała się Peka.

Wynik reakcji
53.118
Teraz tak czytam...
Bo ogarniałem to dyplo na początku ale nie nakłaniałem i z tego co wiem nikt z ówczesnej rady nie nakłaniał gen na żadną kosę. Wręcz przeciwnie to co się z nimi stało było dla nas sporym zaskoczeniem. Początkowo nawet staraliśmy się wspólnie ułożyć tą ćwiartkę, GEN wyszło z propozycją utworzenia koalicji anty CHAOS przy czym o ile AA mialo stanowić część PSS o tyle Psycho miało przejść pod GEN - co też się stało. Niestety posypał im się system, a w międzyczasie odezwała się Peka.
Co do PSS to mówię o rekrutacji albo wbijaniu diód na kretach - przykłady jakiś maciuś z anime na avatarze i wyspa grubego. Kosa gen to sprawka peki bo poszli do nich

A co do robienia koalicji na randomowe plemię które jest tak rozłożone na mapie:
1678451936809.png

To trochę xD

Wynik reakcji
154
Co do PSS to mówię o rekrutacji albo wbijaniu diód na kretach - przykłady jakiś maciuś z anime na avatarze i wyspa grubego. Kosa gen to sprawka peki bo poszli do nich

A co do robienia koalicji na randomowe plemię które jest tak rozłożone na mapie:
View attachment 46372

To trochę xD
Niby tak ale zjaranyzyciem wtedy chciał się zabawić i z nami i z nimi. Im mówili, że będą wrzucać ludzi na nasze plecy, a nam, że na ich i faktycznie kilku graczy w obu miejscach się pojawiło xd
W kwestii samych diód to spotykamy coś takiego chyba na każdym świecie i patisk też w ten sposób przecież tutaj postępował, tylko nie potrafił tego wykorzystać i te diody szybko znikały. Ogólnie ciekawy był to świat - dosyć przewrotny z różnych względów na różnych polach.

Nie mniej gratulacje dla zwycięzców :)

Tohsaka Rin

Łucznik
Wynik reakcji
286
Teraz tak czytam...
Przecież Ty jak ten debil podpisywałeś PON z gównoplemieniem grającym po ppki zamiast zgodnie z moimi sugestiami rozszerzać plemię :) No bo po co skoro tam "nie ma innych plemion " :) jak się później okazało.. KWA się jednak pojawiło. Totalny syf, który w pewnym momencie zaczęliście wykorzystywać i robić tam progres, do czasu, gdy syf się nie uporządkował. A takich dyplomatycznych kwiatków było więcej bo się Choasu przestraszyłeś chyba xd Sojusz z MAS( chyba jakoś tak) Następnie poszła wojna z Psycho, jak zwykle nie doceniliście i nie docenialiście przeciwnika( wszystko jest na forum). Szkoda mi Keddy mimo wszystko. Zaufał pożal się Boże dyplomacie, którego wyrzucili z okrętu ( ale nadal dumny, ze on to ugrał- RA s171) ta.. ugrał a go koledzy rozebrali i nagadał Keddzie durnot jak to on wspaniale dyplomacji nie ogarnie. No i ogarniał, aż miło:) Kolejny, któremu Kedda niepotrzebnie zaufał to Grubasek.. grali na copiku z arolkiem i jakie to kurła akcje nie miały być przeprowadzone.. Zmarnowany potencjał przez dwóch osiołków, jednego ślepego i kulawego a drugiego kulawego i chorego na brak mózgu.
PSS przeniosło się do mnie, a potem ładnie mi " podziękowało" Rozpocząłem drugi raz.. Wprawdzie nie uważam, żebym wiele zrobił w COSO, ale cieszę się, że popatrzyłem jak PSS upada. Po raz kolejny. Być może już ostatni. Karma to pani lekkich obyczajów.

kociszal

Chłop
Wynik reakcji
3
Kedda to niech trzyma się streamingu a nie prowadzenia plemienia xD

ani z niego frontowiec ani deffowiec, czy też dowódca, KO, KD.

Jako frontowiec potrafi stracić w jeden dzień większość wiosek,
Jako deffowiec nie wyśle deffa do nikogo prócz swojej ,,starej gwardii'' xd,
Jako KO zorganizuje akcje raz na 3 tygodnie na kompletny odpierdziel byleby było,
Jako KD odmówi wysłania deffa, bo już znajduje się u niego, jako bunkry xD
Jako dowódca wszędzie widzi spiski i łatwiej swoich rozbierać przez większość gry i liczyć na to, że wróg przyjmie ich do siebie, bo przecież są ELITĄ ELITY ELIT i tylko oni się licząXD

a jako darmiarz potrafi, po stracie wszystkich wiosek na froncie, napisać do swoich : oddajcie mi swoje wioski bo musze odrobić straty xD a potem w kilka dni odrobić te straty właśnie NA SWOICH GRACZACH XD dodatkowo jako wybitny frontowiec, w swojej karierze ma odblokowane osiągnięcie : w ciągu jednego świata przejmij najwięcej wiosek współplemieńców ORAZ zwycięstwo w grze : uważaj wioska wroga parzy.

+ być z nim w koalicji? Jedyna rzecz jakiej się obawia przed zdradą nawet własnej matki to szybki strzał z liścia i pokazanie jak słaby jest w rzeczywistości cały ten twór PSS ; p

Kedda nie przejawia jakiegoś większego intelektu pozwalającego na widzenie czegoś więcej niż jego własne ego, dlatego też nie wiem czy jest sens pisać, że żal go komukolwiek xD

Kedduś, wiem że zaraz jak o tym ci doniosą to zawołasz swojego pulchnego kolegę i powiecie jakim to zdrajcą ja jestem, ale pamiętaj ze to ty chciales rozebrac pół plemienia za to, że nie całowaliśmy twego jaśnie oświeconego tyłeczka i pomimo braku wpierdzielania darm gralismy lepiej od cb i twej gwardii. Niech pamięta ze przed akcją plemienna chciał wydymać swoich poprzez rozebranie frontowców od ich zaplecza i próe przekupienia innych czołowych graczy do przejęcie top 1 agresora i top 1 wspierającego za robienie swojego xD w czekaj za co wspierającego? A bo jak wydał rozkaz zeby nie wspierać beliara na froncie to ten wyslal mu deffa mimo wszystko, zeby beliar mimo wszystko robił więcej niż cały warzywnik gwardii PSS xD

Dlatego wyrazy miłości i uznania na s177 od beliara, bo jakże się cieszę, że miałem swój udział w małej zemście na tym darmiarzu i zdrajcy <3

PS. dawaj te screeny na mnie itp itd od Yaukuzy ze chciałem was zdradzić, a potem pogadaj z Dawidem i się ogarnij <3 Tu beliar110, twój ulubieniec :)

Wynik reakcji
147
Kedda to niech trzyma się streamingu a nie prowadzenia plemienia xD

ani z niego frontowiec ani deffowiec, czy też dowódca, KO, KD.

Jako frontowiec potrafi stracić w jeden dzień większość wiosek,
Jako deffowiec nie wyśle deffa do nikogo prócz swojej ,,starej gwardii'' xd,
Jako KO zorganizuje akcje raz na 3 tygodnie na kompletny odpierdziel byleby było,
Jako KD odmówi wysłania deffa, bo już znajduje się u niego, jako bunkry xD
Jako dowódca wszędzie widzi spiski i łatwiej swoich rozbierać przez większość gry i liczyć na to, że wróg przyjmie ich do siebie, bo przecież są ELITĄ ELITY ELIT i tylko oni się licząXD

a jako darmiarz potrafi, po stracie wszystkich wiosek na froncie, napisać do swoich : oddajcie mi swoje wioski bo musze odrobić straty xD a potem w kilka dni odrobić te straty właśnie NA SWOICH GRACZACH XD dodatkowo jako wybitny frontowiec, w swojej karierze ma odblokowane osiągnięcie : w ciągu jednego świata przejmij najwięcej wiosek współplemieńców ORAZ zwycięstwo w grze : uważaj wioska wroga parzy.

+ być z nim w koalicji? Jedyna rzecz jakiej się obawia przed zdradą nawet własnej matki to szybki strzał z liścia i pokazanie jak słaby jest w rzeczywistości cały ten twór PSS ; p

Kedda nie przejawia jakiegoś większego intelektu pozwalającego na widzenie czegoś więcej niż jego własne ego, dlatego też nie wiem czy jest sens pisać, że żal go komukolwiek xD

Kedduś, wiem że zaraz jak o tym ci doniosą to zawołasz swojego pulchnego kolegę i powiecie jakim to zdrajcą ja jestem, ale pamiętaj ze to ty chciales rozebrac pół plemienia za to, że nie całowaliśmy twego jaśnie oświeconego tyłeczka i pomimo braku wpierdzielania darm gralismy lepiej od cb i twej gwardii. Niech pamięta ze przed akcją plemienna chciał wydymać swoich poprzez rozebranie frontowców od ich zaplecza i próe przekupienia innych czołowych graczy do przejęcie top 1 agresora i top 1 wspierającego za robienie swojego xD w czekaj za co wspierającego? A bo jak wydał rozkaz zeby nie wspierać beliara na froncie to ten wyslal mu deffa mimo wszystko, zeby beliar mimo wszystko robił więcej niż cały warzywnik gwardii PSS xD

Dlatego wyrazy miłości i uznania na s177 od beliara, bo jakże się cieszę, że miałem swój udział w małej zemście na tym darmiarzu i zdrajcy <3

PS. dawaj te screeny na mnie itp itd od Yaukuzy ze chciałem was zdradzić, a potem pogadaj z Dawidem i się ogarnij <3 Tu beliar110, twój ulubieniec :)
"to zawołasz swojego pulchnego kolege i powiecie jakim to zdrajca jestem"

Nah mnie nie zawoła bo nie trzymam z nimi po felernym 177 :p

Widzisz wjebalem 10k zl by dostac kose od plemienia z ktorym wystartowalem, bo zamiast wziac sie w garac woleli konczyc gierke, a jak inni chcieli wziac sprawy we wlasne rece to wielce obrazone PSSy ze ekipa grubego nie chce tak latwo zatonac xd wiec nam wojne domowa zaczeli.

Pozdro
Grubas

kociszal

Chłop
Wynik reakcji
3
"to zawołasz swojego pulchnego kolege i powiecie jakim to zdrajca jestem"

Nah mnie nie zawoła bo nie trzymam z nimi po felernym 177 :p

Widzisz wjebalem 10k zl by dostac kose od plemienia z ktorym wystartowalem, bo zamiast wziac sie w garac woleli konczyc gierke, a jak inni chcieli wziac sprawy we wlasne rece to wielce obrazone PSSy ze ekipa grubego nie chce tak latwo zatonac xd wiec nam wojne domowa zaczeli.

Pozdro
Grubas

więc sam widzisz ,,prawdziwość'' słów ,,PSS to marka''

+ sam miales udzial spory w zrąbaniu s171, więc coś na 177 też musiałes odwalic xD

ale można przyjąć, że obecność keddy - warzywo głównodowodzące, obniża zdolności do podejmowania racjonalnych decyzji ; p

Wynik reakcji
147
więc sam widzisz ,,prawdziwość'' słów ,,PSS to marka''

+ sam miales udzial spory w zrąbaniu s171, więc coś na 177 też musiałes odwalic xD

ale można przyjąć, że obecność keddy - warzywo głównodowodzące, obniża zdolności do podejmowania racjonalnych decyzji ; p
na 177 przez jakis czas bylem sam ko, moje akcje nie powalaly xD to tak jakbys dal kulawego na maraton, a on nigdy nie biegal, doswiadczenia zbytnio nie mialem w byciu ko dopiero wyrabiam wiec sadze ze dalo sie lepiej robic to :p

Ale jedno moge stwierdzic, granie z PSS to byl moj najwiekszy blad w karierze plemion, oczywiscie bez mowienia dlaczego bo poco xd.

Co do decyzji to kazdy probowal ja, czy reszta ale rzadko sie zdarzalo by czyjakolwiek decyzja przechodzila bez decyzji reszty choc probowalem wiele razy sam cos podjac xD

Wynik reakcji
147
Co do 171 zapewne tak, mialem duzy udzial bo bylem doklejony do rady z mapy i przez tak krotki okres nie zdolalem sie na nikim poznac za bardzo ( za szybko wyniesiono wielkie PSS xD)

Do góry