Kedda to niech trzyma się streamingu a nie prowadzenia plemienia xD
ani z niego frontowiec ani deffowiec, czy też dowódca, KO, KD.
Jako frontowiec potrafi stracić w jeden dzień większość wiosek,
Jako deffowiec nie wyśle deffa do nikogo prócz swojej ,,starej gwardii'' xd,
Jako KO zorganizuje akcje raz na 3 tygodnie na kompletny odpierdziel byleby było,
Jako KD odmówi wysłania deffa, bo już znajduje się u niego, jako bunkry xD
Jako dowódca wszędzie widzi spiski i łatwiej swoich rozbierać przez większość gry i liczyć na to, że wróg przyjmie ich do siebie, bo przecież są ELITĄ ELITY ELIT i tylko oni się licząXD
a jako darmiarz potrafi, po stracie wszystkich wiosek na froncie, napisać do swoich : oddajcie mi swoje wioski bo musze odrobić straty xD a potem w kilka dni odrobić te straty właśnie NA SWOICH GRACZACH XD dodatkowo jako wybitny frontowiec, w swojej karierze ma odblokowane osiągnięcie : w ciągu jednego świata przejmij najwięcej wiosek współplemieńców ORAZ zwycięstwo w grze : uważaj wioska wroga parzy.
+ być z nim w koalicji? Jedyna rzecz jakiej się obawia przed zdradą nawet własnej matki to szybki strzał z liścia i pokazanie jak słaby jest w rzeczywistości cały ten twór PSS ; p
Kedda nie przejawia jakiegoś większego intelektu pozwalającego na widzenie czegoś więcej niż jego własne ego, dlatego też nie wiem czy jest sens pisać, że żal go komukolwiek xD
Kedduś, wiem że zaraz jak o tym ci doniosą to zawołasz swojego pulchnego kolegę i powiecie jakim to zdrajcą ja jestem, ale pamiętaj ze to ty chciales rozebrac pół plemienia za to, że nie całowaliśmy twego jaśnie oświeconego tyłeczka i pomimo braku wpierdzielania darm gralismy lepiej od cb i twej gwardii. Niech pamięta ze przed akcją plemienna chciał wydymać swoich poprzez rozebranie frontowców od ich zaplecza i próe przekupienia innych czołowych graczy do przejęcie top 1 agresora i top 1 wspierającego za robienie swojego xD w czekaj za co wspierającego? A bo jak wydał rozkaz zeby nie wspierać beliara na froncie to ten wyslal mu deffa mimo wszystko, zeby beliar mimo wszystko robił więcej niż cały warzywnik gwardii PSS xD
Dlatego wyrazy miłości i uznania na s177 od beliara, bo jakże się cieszę, że miałem swój udział w małej zemście na tym darmiarzu i zdrajcy
PS. dawaj te screeny na mnie itp itd od Yaukuzy ze chciałem was zdradzić, a potem pogadaj z Dawidem i się ogarnij

Tu
beliar110, twój ulubieniec