• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Dyskusja o sytuacji na świecie 177

Wnieboowciety

Chłop
Wynik reakcji
5
Nakaz emisji był 1 :D
Niby skończył ale kliny wsadza ^^
Twoja ekipa walczy, coś tam próbuje działać
"Twoja ekipa" to chyba za dużo powiedziane, jeśli "Kapitan" opuszcza okręt pierwszy xD Poprostu to się nazywa xxx gracze wyruchani bez mydła żeby rozjebać wyspe GS :) udało się, to można się skasować ;)

Alekey420

Miecznik
Wynik reakcji
119
"Twoja ekipa" to chyba za dużo powiedziane, jeśli "Kapitan" opuszcza okręt pierwszy xD Poprostu to się nazywa xxx gracze wyruchani bez mydła żeby rozjebać wyspe GS :) udało się, to można się skasować ;)
Jeśli mówisz o tej wyspie centralnie na wschodzie to rozjebana owszem. Sporo uwagi odwróciła.
+ dla PEKI, że tego nie zignorowała.
Wileczek dalej wśród swoich więc chyba trafnie "Twoja ekipa" chyba, że to rozbiórka i delikatna przykrywka abyśmy nie wyłapali tego ;D ;D

Ostatnia edycja:

Nosferatuss

Miecznik
Wynik reakcji
43
Odkad udzielam sie tutaj, weszlo mi w pamiec kilku graczy, Pierun, Saiqa, Wileczek, ja pytam sie gdzie oni kurwa sa teraz? :D
Juz wtedy mowilem, ze to plemie to slabiaki i w koncu oficjalnie obalilismy mit o poteznej PeCe, zeby osiagnac cos w tej grze trzeba byc mega wytrwalym, ladowanie pieniedzy w premium nie wystarczy, mit o wielkim Pluto tez obalimy ;)

Kawaii Desu Ne

Miecznik
Wynik reakcji
278
Odkad udzielam sie tutaj, weszlo mi w pamiec kilku graczy, Pierun, Saiqa, Wileczek, ja pytam sie gdzie oni kurwa sa teraz? :D
Juz wtedy mowilem, ze to plemie to slabiaki i w koncu oficjalnie obalilismy mit o poteznej PeCe, zeby osiagnac cos w tej grze trzeba byc mega wytrwalym, ladowanie pieniedzy w premium nie wystarczy, mit o wielkim Pluto tez obalimy ;)
Ale Cię dupa boli, że ktoś Sobie wydał w gierkę coś xDD, a do obalenia tego mitu, który w sumie sami wymyliście, jak masa innych rzeczy na mój temat(ale kumam słabi lubią gadać) będziecie potrzebować całego świata czy tylko 80% wam wystarczy i odważycie się mnie zaatakować?

Nosferatuss

Miecznik
Wynik reakcji
43
Ale Cię dupa boli, że ktoś Sobie wydał w gierkę coś xDD, a do obalenia tego mitu, który w sumie sami wymyliście, jak masa innych rzeczy na mój temat(ale kumam słabi lubią gadać) będziecie potrzebować całego świata czy tylko 80% wam wystarczy i odważycie się mnie zaatakować?
Jak nie uda sie Tobie nikogo ublagac (czyt. przekupić) to sporo wczesniej sam sie skasujesz :D inteligentnie rozwijales sie w centrum plemienia bo zaden z Ciebie zawodnik... tacy gracze jak Ty psujecie ta gre, zdrowa rywalizacja nie jakies chore doladowania za niewyobrażalne kwoty. Wiem, ze masz taka możliwość to korzystasz ale my mamy rowniez okazje dobra wspolpraca pokazac jak takiego mozna zrownac z ziemia i pokazac, ze gra opiera sie na wspolpracy plemiennej, wspolnym poswieceniu i zaangazowaniu, ktorym mozna naprawde wiele osiagnac a nie samolubnym rozwijaniu konta za pieniazki. Nie zrozumiesz... powodzenia z nowym kolega z ktorym pierwszego dnia juz strzeliliscie sobie w kolano nie szanujac bylych wspolplemiencow ;)

Ostatnia edycja:

Nosferatuss

Miecznik
Wynik reakcji
43
Mądrzej tą forsę może wypierdolić dla bardziej potrzebujących a światy wygrywać docierając się z innymi graczami szacunkiem a nie budowaniem konta na PP :D

Santa aka Dziadzia

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
863
Jak nie uda sie Tobie nikogo ublagac (czyt. przekupić) to sporo wczesniej sam sie skasujesz :D inteligentnie rozwijales sie w centrum plemienia bo zaden z Ciebie zawodnik... tacy gracze jak Ty psujecie ta gre, zdrowa rywalizacja nie jakies chore doladowania za niewyobrażalne kwoty. Wiem, ze masz taka możliwość to korzystasz ale my mamy rowniez okazje dobra wspolpraca pokazac jak takiego mozna zrownac z ziemia i pokazac, ze gra opiera sie na wspolpracy plemiennej, wspolnym poswieceniu i zaangazowaniu, ktorym mozna naprawde wiele osiagnac a nie samolubnym rozwijaniu konta za pieniazki. Nie zrozumiesz... powodzenia z nowym kolega z ktorym pierwszego dnia juz strzeliliscie sobie w kolano nie szanujac bylych wspolplemiencow ;)
Hehe ciekawe kto jest top1 wpierający na świecie .
Człowieku jak Pluto gra samolubnie to ty naprawę masz coś z głową .

Załączniki

• Screenshot_2022-10-06-21-13-11-932_air.com.innogames.staemme.jpg
    Screenshot_2022-10-06-21-13-11-932_air.com.innogames.staemme.jpg
    639,1 KB · Wyświetlenia: 38

Nosferatuss

Miecznik
Wynik reakcji
43
A ty nie umiesz szerzyć propagandy, postaraj się chłopie bo narazie lipa
Jesteś frajerem jak ta cała reszta wywyższających się z tego plemienia, nic nie wniesiesz a nawet już wiele spierdoliłeś :)
Jak ktoś z potencjałem wiosek ponad 1000 może mieć niskie rankingi pokonanych.... Od niechcenia będzie nad nami wszystkimi... spałeś na matematyce kolego

Santa aka Dziadzia

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
863
Jesteś frajerem jak ta cała reszta wywyższających się z tego plemienia, nic nie wniesiesz a nawet już wiele spierdoliłeś :)
Jak ktoś z potencjałem wiosek ponad 1000 może mieć niskie rankingi pokonanych.... Od niechcenia będzie nad nami wszystkimi... spałeś na matematyce kolego
Dno i 5 metrów mułów taki poziom prezentujesz :)

PaulinaNuta

Miecznik
Wynik reakcji
40
Szanujmy się :) są światy za pp gdzie każdy może za darmoszke sobie ogarnąć punkciki. Nie stać Cię na już, to poświęć kilka światów na ogarnięcie PP i sobie zagrasz jak pluto :) nie lubię jak się komuś zagląda do portfela i ocenia. Doskonale rozumiem poziom gry gdy jeden ma i szybko startuje a ty się wleczesz jak ślimak.. Ale są też tego plusy, że morale go zjadaja by slabszego pojechać, tak więc nie płakać tylko robić swoje. I tak wygrywa ten co jest zgrany i aktywny ;)
Ja tylko nie szanuję jak ktoś przegina i oprócz PP korzysta z botów itd, wtedy gra już traci sens.

Do góry