Nosferatuss
Miecznik
- Wynik reakcji
- 43
A to niby czemu? Strata kilku wiosek to juz powod do konczenia gry?Ja już skończyłem gręŁadnych pare dni temu
A to niby czemu? Strata kilku wiosek to juz powod do konczenia gry?Ja już skończyłem gręŁadnych pare dni temu
Nakaz emisji był 1Ja już skończyłem gręŁadnych pare dni temu
"Twoja ekipa" to chyba za dużo powiedziane, jeśli "Kapitan" opuszcza okręt pierwszy xD Poprostu to się nazywa xxx gracze wyruchani bez mydła żeby rozjebać wyspe GSNakaz emisji był 1
Niby skończył ale kliny wsadza ^^
Twoja ekipa walczy, coś tam próbuje działać
Jeśli mówisz o tej wyspie centralnie na wschodzie to rozjebana owszem. Sporo uwagi odwróciła."Twoja ekipa" to chyba za dużo powiedziane, jeśli "Kapitan" opuszcza okręt pierwszy xD Poprostu to się nazywa xxx gracze wyruchani bez mydła żeby rozjebać wyspe GSudało się, to można się skasować
![]()
Ale Cię dupa boli, że ktoś Sobie wydał w gierkę coś xDD, a do obalenia tego mitu, który w sumie sami wymyliście, jak masa innych rzeczy na mój temat(ale kumam słabi lubią gadać) będziecie potrzebować całego świata czy tylko 80% wam wystarczy i odważycie się mnie zaatakować?Odkad udzielam sie tutaj, weszlo mi w pamiec kilku graczy, Pierun, Saiqa, Wileczek, ja pytam sie gdzie oni kurwa sa teraz?
Juz wtedy mowilem, ze to plemie to slabiaki i w koncu oficjalnie obalilismy mit o poteznej PeCe, zeby osiagnac cos w tej grze trzeba byc mega wytrwalym, ladowanie pieniedzy w premium nie wystarczy, mit o wielkim Pluto tez obalimy![]()
Jak nie uda sie Tobie nikogo ublagac (czyt. przekupić) to sporo wczesniej sam sie skasujeszAle Cię dupa boli, że ktoś Sobie wydał w gierkę coś xDD, a do obalenia tego mitu, który w sumie sami wymyliście, jak masa innych rzeczy na mój temat(ale kumam słabi lubią gadać) będziecie potrzebować całego świata czy tylko 80% wam wystarczy i odważycie się mnie zaatakować?
Hehe ciekawe kto jest top1 wpierający na świecie .Jak nie uda sie Tobie nikogo ublagac (czyt. przekupić) to sporo wczesniej sam sie skasujeszinteligentnie rozwijales sie w centrum plemienia bo zaden z Ciebie zawodnik... tacy gracze jak Ty psujecie ta gre, zdrowa rywalizacja nie jakies chore doladowania za niewyobrażalne kwoty. Wiem, ze masz taka możliwość to korzystasz ale my mamy rowniez okazje dobra wspolpraca pokazac jak takiego mozna zrownac z ziemia i pokazac, ze gra opiera sie na wspolpracy plemiennej, wspolnym poswieceniu i zaangazowaniu, ktorym mozna naprawde wiele osiagnac a nie samolubnym rozwijaniu konta za pieniazki. Nie zrozumiesz... powodzenia z nowym kolega z ktorym pierwszego dnia juz strzeliliscie sobie w kolano nie szanujac bylych wspolplemiencow
![]()
Hehe ale cię boli ta wydana kasą Pluto hahaMądrzej tą forsę może wypierdolić dla bardziej potrzebujących a światy wygrywać docierając się z innymi graczami szacunkiem a nie budowaniem konta na PP![]()
Ale Ty jesteś tępyHehe ciekawe kto jest top1 wpierający na świecie .
Człowieku jak Pluto gra samolubnie to ty naprawę masz coś z głową .
A ty nie umiesz szerzyć propagandy, postaraj się chłopie bo narazie lipaAle Ty jesteś tępy
Jesteś frajerem jak ta cała reszta wywyższających się z tego plemienia, nic nie wniesiesz a nawet już wiele spierdoliłeśA ty nie umiesz szerzyć propagandy, postaraj się chłopie bo narazie lipa
Dno i 5 metrów mułów taki poziom prezentujeszJesteś frajerem jak ta cała reszta wywyższających się z tego plemienia, nic nie wniesiesz a nawet już wiele spierdoliłeś
Jak ktoś z potencjałem wiosek ponad 1000 może mieć niskie rankingi pokonanych.... Od niechcenia będzie nad nami wszystkimi... spałeś na matematyce kolego
Jesteś kolejnym cwaniakiem, który za jakiś czas zniknie bez słowaDno i 5 metrów mułów taki poziom prezentujesz![]()
Na przykładPp są po to, aby je wydawać. Ale mógłbyś się podzielić, chociaż na kp, dzk z góry @Pluto?
Ty i tak masz dużo