@Lord Rajmund z Kałuży. pytanie mam, bo nowy jestem i sie ucze - jest jakaś specjalna blaszka za walenie kłódek na akord?(dodatkowy bonus jeśli skisisz je dłuzej niż 1.5 tyga) bo jeśli tak, to pogadam z Paką o uprawnienia, bo też takie coś chce.
Pozdrawiam
Pucheł
Dej chłopakowi przejmować, całą grę zjadał swoich. Teraz dumnie przejmuje przeciwnika xd
Kawka na wynos dzisiaj towarzyszy mi
To cappuccino niesłodzone będę fit
@Pucheł x Hiead xDDDD@Lord Rajmund z Kałuży. pytanie mam, bo nowy jestem i sie ucze - jest jakaś specjalna blaszka za walenie kłódek na akord?(dodatkowy bonus jeśli skisisz je dłuzej niż 1.5 tyga) bo jeśli tak, to pogadam z Paką o uprawnienia, bo też takie coś chce.
Pozdrawiam
Pucheł
Ale to samo można powiedzieć o Waszych bo skoro my czekamy aż wyszarzeje gallardo to wy czekacie aż wyszarzeje ten jegomość?
View attachment 39340
Tylko jemu schodzi coś znaczenie dłużej xD
Te forum jakies popsute ciebie i tego drugiego zjeba snowa miałem w ignorowanych i wracasz tam gdzie twoje miejsceakurat ty sie nadajesz tylko do sklejenia pizdy lamusie xD wypierdalaj
nie dość, że zjeb i ostatnia pizda, to jeszcze konfident - smacznej kawusi - jebać gladusi xDDDGalidor Miał ponad tydzień bana z brakiem możliwości ataku
Ja mu tego bana załatwiłem
P. S co do tego wyżej mema lorda z kałuży to widzę że slońcę za bardzo ostatnio jutrzakom przygrzało , robią z siebie chuj wie kogo a bez tajemnicy już dawno byście grali na arkadii
Mówisz o słaniu offów i piciu kawy? xd Od samego początku do teraz mam najwięcej przejęć w całej koalicji o RA nie wspominając. Nagle się obudziliście z przejęciami jak się darmy pojawiły, a tak to regularny oklep dostawaliście. Przejmujesz cały czas swoich i jeszcze mi tu będziesz się wymądrzał. Jak tak będziecie z rezerwacjami przesadzać to wpadnę w wasz rejon i będę wszystko ignorował.Przy okazji dumnie brałem zasty na obrony jak było trzeba podczas gdy twoim osiągnięciem w tym czasie było słanie offow na akcje raz w tygodniu i sprawdzanie przy kawie co ubiły.
My się nagle obudziliśmy z przejęciami?Mówisz o słaniu offów i piciu kawy? xd Od samego początku do teraz mam najwięcej przejęć w całej koalicji o RA nie wspominając. Nagle się obudziliście z przejęciami jak się darmy pojawiły, a tak to regularny oklep dostawaliście. Przejmujesz cały czas swoich i jeszcze mi tu będziesz się wymądrzał. Jak tak będziecie z rezerwacjami przesadzać to wpadnę w wasz rejon i będę wszystko ignorował.