No skoro już wiesz, to co teraz?
A Ty dalej robisz za klauna? W dodatku wyjątkowo glupiego.
Ciężko, żeby Jutro mnie przeorało skoro grałem przeciwko nim tylko raz. I niestety, to oni zostali przeorani. Smuteczek i żalik
No co Ty mordo, przecież Spermet przegrał tylko raz z nami xDDDDDDnieudacznik Spermet
moje ulubione wspomnienie z Jutrem to czytanie kwików spermeta i reszty nieduaczników z lemon na s162 jak ich jechaliście buahahaha.
Za jedno Jutrasów pochwalić muszę.
Nikt nie potrafi mieszać ludziom we łbach, odwracać dyplomacji i wyciągać graczy, tak jak oni.
To jest też element gry, za to gratulacje im się należą.
Mogliby jak mój miszcz @Ochrona Wioski rzucić w cholerę i dobra. A zaciskają zęby i robią swoje.
To jedyne za co mogę o nich się pozytywnie wypowiedzieć.
wyczuwam nowy rekord lajków xDWitam wszystkich zgromadzonych. Nadszedł ten dzień kiedy wszystkim znany i przez wszystkich lubiany kolega BlackSnow osiągnął kolejny swój sukces życiowy i z tego właśnie powodu nadaje mu poniższe odznaczenie. Wielkie brawa
View attachment 37902
nie no jak filmik o gso wypuściłem na 169 to ponad 60 było xddwyczuwam nowy rekord lajków xD
nie no jak filmik o gso wypuściłem na 169 to ponad 60 było xdd
zrobic o jezdzie?
Nie mogę się doczekać!Oczywiście login zdradzę na etapie 3-4 wiosek. Nie będę mógł zagrać na swoim, bo Ci nieudacznicy nie potrafią walczyć uczciwie i od pierwszego dnia w ramach swojej frustracji i obsranych gaci, by puszczali na mnie katasy ze swoich darm.
I mamy nadzieję Pipka że ostatniawitam to moja pierwsza wiadomość na forumie. co się dzieje na świecie, jakieś pierwsze duże konflikty?![]()
powiedz mi to w twasz. stara KURWO.I mamy nadzieję Pipka że ostatnia
E tam przekopa, kilka fejków moze burzak jakis pomiędzy sie wciśnie i tyle.Nie mogę się doczekać!
Jeszcze sesja i przekopa od moich przyjaciół @VooDzuu oraz @MotoKomando, wakacje i wielkie dymy na jesiennym świecie!