Kuzyn Karol
Lekki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 1.032
A to ja miałem jakieś bany za boty? Czy po pół roku dalej musisz sobie tłumaczyć kapitulację po 4 miesiącach?Mocne słowa jak na bociarza
A to ja miałem jakieś bany za boty? Czy po pół roku dalej musisz sobie tłumaczyć kapitulację po 4 miesiącach?Mocne słowa jak na bociarza
Czy lepianka startuje na 179? Może uda wam się zaliczyć hat tricka przegranych światów w jeden rokMocne słowa jak na bociarza
A to ja miałem jakieś bany za boty? Czy po pół roku dalej musisz sobie tłumaczyć kapitulację po 4 miesiącach?
Zapijasz smutki po drugiej wtopie, czy na trzeźwo nie rozumiesz kontekstu mojej wypowiedzi?Spokojnie - nie musisz się tłumaczyć.
chlopak sie nie poddaje.....za to szacun
Bez h0m0r0na to plemię nie ma racji bytuchlopak sie nie poddaje.....za to szacun
moze z dzobim sie zgadaja i stworza plemie legandarnych przegrywow polskich plemion
Odpalasz bota i klikasz od czasu do czasu captcheWitam przyjaciol, szukam znajomego ktory ogarnia swiaty z farmieniem i zbieractwem i chce mi na kilka pytan odpowiedziec na pw!
z gory dziekuje![]()
picca z dagrasso zjedzona. kot pogłaskanyPiękna pogoda, wakacje, dziewczyny w miniówkach, drink w dłoni, akcja łpk na nas, 42-4 dla nas XD pita boli dupa, uniwerek rosnie, przewaga 100h~.
Życ nie umierać, pozdrawiam![]()
Byłem na weselu XD powiem Ci jak dojdę do siebie. Łpk już przegralo? XDo smigol przyjacielu, kumplu, kolego. dawno cie nie było. jak tam leci na zachodzie? macie jeszcze jakiegoś wroga do pokonania?
Niee właśnie kończą uniwerek i wygrywają światByłem na weselu XD powiem Ci jak dojdę do siebie. Łpk już przegralo? XD