Gram w Gre
Rycerz
- Wynik reakcji
- 545
tylko czemu w rankingu tej drugiej nie widać...
Jaki kurs że ruda skosuje pewnych? Z 1.20 będzie?
Jaki kurs że ruda skosuje pewnych? Z 1.20 będzie?
Nie skosuje. Nie odważy się
Oczywiście ze nie.Nie skosuje. Nie odważy się
Nawet nie myśle co by było gdyby bo to niemożliwe xdTo by była jej ostatnia kosa w życiu, przysięgam.
Ale kto pytał? XdNie ważne kogo, nie ważne gdzie. Kto kiedykolwiek skosowal ten na szacunek nie zasługuje.
Nie ważne kogo, nie ważne gdzie. Kto kiedykolwiek skosowal ten na szacunek nie zasługuje.
Wybacz jej stare baby tak mają ze muszą sie odmładzać słownictwemWyczuwałem ze ktos urażony wyskoczy z tym dennym hasłem nastolatków, napisz jeszcze essa, ez i nazwij mnie boomerem, lepiej Ci sie zrobi.
A to xd na końcu to pewnie reakcja ze śmiejesz sie ze swoich żenujących żartów?
Rośnie straszne pokolenie ameb, a jak jesteś starsza to współczuję bliskim.
Spokojnie, jestem jeszcze młoda wiec nie muszę się odmładzaćWybacz jej stare baby tak mają ze muszą sie odmładzać słownictwem![]()
Wyluzuj, ten artykuł na pudelku to był fejk. Ciśnięcie po kobietach w internecie wcale nie wydłuża członka mordoWybacz jej stare baby tak mają ze muszą sie odmładzać słownictwem![]()
na kobieta.wp przeczytałem więc raczej prawdaWyluzuj, ten artykuł na pudelku to był fejk. Ciśnięcie po kobietach w internecie wcale nie wydłuża członka mordo
ależ masz obsesję na punkcie magów xdSiema magowie co robicie w ten piękny poniedziałkowy wieczór, huta żelaza klikana ?
Siema magowie co robicie w ten piękny poniedziałkowy wieczór, huta żelaza klikana ?