Ruda tańczy
PEWNIACZEK
- Wynik reakcji
- 1.033
Ten co najwięcej tam zdziałałŻe chłopaki musieli diody od Rudej odbijać
Rozjechałes nas stary jak walec normalnie

Ten co najwięcej tam zdziałałŻe chłopaki musieli diody od Rudej odbijać
TakTo ten Frezz z Ekipy?![]()
Jak tam drodzy rywale, u Was też wpadają bany na 24h za żekome zapraszanie fejk kont?
Jak tam drodzy rywale, u Was też wpadają bany na 24h za żekome zapraszanie fejk kont?
Lepsze pytanie kto sie zlituje i skończy na dnie przez nich xDJak myślicie, kto na tym świecie będzie musiał Pewniaków za włosy wyciągać?
A Twoi znajomi odbijali Twoje wioskiAle ból dupki Pewniaczków xDD
wystarczy zapałka żebyście sie zapłakali xDDD
Barby wyodbijali obok frontu xD
A Twoi znajomi odbijali Twoje wioskiWiec nie pajacuj bo jeszcze bym zrozumiała wyśmiewanie pewniaczkow przez osoby które na prawdę działały na froncie z którymi mieliśmy jakies problemy, ale Ty? Dla mnie to była czysta przyjemność być Twoja sąsiadka
![]()
A co? Już się nie chcą z wami w niej babrać?Jak myślicie, kto na tym świecie będzie musiał Pewniaków z dupy za włosy wyciągać?
Widać, że nie masz pojęcia o czym mówięA co? Już się nie chcą z wami w niej babrać?
Ooo, pamiętasz.
Jestem wzruszony
Nawet znalazłem gdzieś na dysku jeszcze to bingo, specjalnie dla Ciebie.
View attachment 33919
Jak myślicie, kto na tym świecie będzie musiał Pewniaków z pupy za włosy wyciągać?
Czasem te zgadywanki są bardziej możliwe do przewidzenia, czasem mniej. Ta tutaj przynajmniej dla mnie jest dość prawdopodobna.Czemu ktoś ma wyciągać jak sytuacja nie wygląda źle? O kolejne ~3-4 tygodnie gry na oko to plemię może być spokojne, bo przetrwa. Dalsza przyszłość to na tym etapie zgaduj-zgadula, więc low quality bait my friend.