StaryPiekielny
Miecznik
- Wynik reakcji
- 127
Może i czysto a ta sprzedaż wioski za pp? XDDD. Jako osoba grająca czysto i oczekująca gry fair
Może i czysto a ta sprzedaż wioski za pp? XDDD. Jako osoba grająca czysto i oczekująca gry fair
Stare dzieje. To mnie nawróciłoMoże i czysto a ta sprzedaż wioski za pp? XDDD
Pomimo tego, że wielokrotnie nie podobały mi się decyzje @kmic, to muszę stwierdzić, że doszliśmy chyba do momentu, gdzie jakby @kmic każdemu przelał 10k PP, to by FOntowcy skrytykowali, że dlaczego nie 20k. Jako gracz widzę, że skala darm jest gigantyczna. Support ma swoje ograniczenia: czasowe, narzędziowe, ale trzeba przyznać, że na ostatnich światach liczba banów za multi itp. była bardzo duża. Wiem o przypadkach banowania graczy za samo maskowanie IP bez dowodu na wykorzystanie tego do tworzenia darm. Jako osoba grająca czysto i oczekująca gry fair rozumiem, że jest to pewnie jedno z niewielu narzędzi jaki ma support, chociaż sam chętnie IP bym maskował i to wcale nie po to, żeby robić darmy. Wracam z propozycją jawności banów na wzór innych gier. To pokaże skalę realnych działań supportu, ale stanie się też elementem taktyki gry. W tej chwili przeciętny gracz wchodzi na mapę 174 i widzi gęstego guza, a frustrację wylewa na FO krytykując mamusia plemion.
Ps. Pewnie dostane ochrzan od pewnej miłej opiekunki projektu, że wchodzę nie w swoje kompetencje, nie znając mechanizmów pracy opiekuna, ale już się przyzwyczaiłem
Z tego co słyszałem ma już unbanaPowiedz to Naszemu graczu co dostał bana za multi, bo powiązali go z jakimiś darmami witamów czy tam kogoś z drugiej strony świata.. oczywiście odpowiedzi żadnej na swój sprzeciw od supportu nie dostał, bo w sumie po co![]()
Walka z ostrym cieniem mgły kmicica
Z tego co słyszałem ma już unbana
Nie pierwsza taka sytuacja, nic nie zrobisz i nic nie dostanieszNawet jak go teraz odbanujecie to co ma zrobić jak został na etapie 300pkt, a reszta ma już 1200.
Teraz tylko czekać na pałace i bany za rozbiórki siłowe w plemieniu..
A wiesz co możesz? Czy , zacytować @Ciulusek and Bułsoon98 , bo szympansowi nie trzebaPodrzuć mi proszę linka do mojej wypowiedzi o świecie bez darm, albo udaj się do tego średnio rozgarniętego szympansa na skrócony kurs czytania ze zrozumieniem.
nie ma juz miejsca dla kuzynow
sa jeszcze dla stepujących sióstr
to miało byc smieszne czy co?stepujące siostry najpierw muszą wyjść z pralki lub wydobyć dłonie ze zlewu
Dłonie ze zlewu? Takich nie widziałem. Kolega prosi o link.stepujące siostry najpierw muszą wyjść z pralki lub wydobyć dłonie ze zlewu
to miało byc smieszne czy co?