- Wynik reakcji
- 1.105
Bardzo dobrze @Black Snow trzeba tępić chamstwo, kłamstwo i wszelkie inne przejawy braku kultury.
XD Z tym kłamstwem to poleciałeś grubo wariacieBardzo dobrze @Black Snow trzeba tępić chamstwo, kłamstwo i wszelkie inne przejawy braku kultury.
No to FO wchodzi na właściwe tory![]()
Brakuje tylko smuteczka w sumie.
Może i moje życzenie się spełni.
Kto to jest ten czarny śnieg, ktoś wyjaśni?
Mamy dużo kuzynów, a szczególnie magowieNie za ciasno wam chłopaki na tym wschodzie? przerzucilibyście troche na drugą strone
Kto to jest ten czarny śnieg, ktoś wyjaśni?
Odwdzieczamy się im tym samym co dają od siebie. Jak pajace banuja za nazwę wioski „hokus pokus sraty taty” to czego ty oczekujesz xdTbh czego się spodziewać po ludziach, którzy za poświęcanie swojego wolnego czasu na użeranie się ze śmieszkowymi graczami pokroju Siusiake czy Animowanej (jak i zwykłymi), mają płacone w PPkach ¯\_(ツ)_/¯
Oj nie płacz już chłopczykuMamy dużo kuzynów, a szczególnie magowie
Ale, że będę płakał ze śmiechu jak postawimy pałace ? MożliweOj nie płacz już chłopczyku
Przynajmniej nie teraz, czas na twój płacz jeszcze przyjdzie
Często pozycja konta wpływa na zmiany nicków / kont, szczególnie na światach bez flag, gdzie nic nie potrzebujesz żeby grać.Obserwuję loginy i zauważyłem, że wiele osób notorycznie je zmienia i 'skrywa' się pod nowymi.
Ciekawe czy to po prostu wynik końcowy nudy, czy też zwyczajnie niektórzy wstydzą się tego jakimi miernotami i nieudacznikami byli na poprzednich światach i próbują zmazać ślady.
żebyś się nie zdziwil xDAle, że będę płakał ze śmiechu jak postawimy pałace ? Możliwe.
Cześć ŚnieguSzybki przegląd i dostrzegam, że prócz tych ukrywających się, są też bardzo znane persony na tym świecie. Założyłem w sumie konto z nudów, a widzę, że wstrzeliłem się idealnie.
Mamy i @Świetlisty Władca (bardziej znanego jako Świetlisty Pachołek), mamy też @Ruda tańczy (bardziej znaną jako zdrajczynię) czy @NIEKOSAASPRAWIEDLIWOSC.
Choć każda z tych postaci, jest tak groteskowa, że powinna występować w komiksach, to jednak miłe, że mogę ponownie 'zaczepic' ich na tym forum.
Postaram się zabawić tutaj dłużej o ile support ponownie nie zastosuje wobec mej skromnej osoby, pałkarskich, komuszych metod cenzury.
Obiecuję dalej stać po stronie uczciwości, piętnować kłamców i nieudaczników bez względu na to, w jakie plemienne barwy się obleką!
żebyś się nie zdziwil xD
Cześć Śniegukto się czubi ten się lubi!
Prawda, nigdy Ci tego nie zapomnę. Słowo klucz to „dopuszczalas”. Zmieniłam sięOczywiście, przecież zawsze darzyłem Cię sympatią. Pozwolę sobie przypomnieć chociażby to, że jako jedyny stawałem w Twojej obronie, wobec szaleńczych, obrzydliwych ataków noobów z Jutra.
Nie zmienia to jednak faktu, że nie zapomniałem jak podłych zagrań się dopuszczałaś.
Prawda, nigdy Ci tego nie zapomnę. Słowo klucz to „dopuszczalas”. Zmieniłam się![]()