• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Wynik reakcji
77
Ostatnia edycja:
Wynik reakcji
856
Ta? To czemu od ~maja było gadanie, że od lipca zaczynamy a w połowie czerwca wyszła propozycja przedłużenia? XD

A z tego co można było zauważyć wcześniej to kolega wyżej nie powinien się w ogóle odzywać ale cóż XD
Od początku była mowa, że start "najwcześniej lipiec" "najpóźniej sierpień" z późniejszymi wzmiankami, że to była wersja optymistyczna i obie strony potwierdziły, że data ta może się przesunąć.
Przecież ja te wiadomości z @Pietrek z Sosnowca mam nawet zapisane, specjalnie je sobie przesłałem przy łączeniu kont, bo wiedziałem, że będziecie się w cyrk bawić zamiast w plemiona ;)
Nie wiem, co Wam Pietrek pisał, ale dyskusja o tym już mnie na tyle znudziła, że nie mam zamiaru z jakimś pionkiem z dupy ponownie o tym rozmawiać - wystarczy, że sobie to na wyższym szczeblu względnie wyjaśniliśmy.

SierGiej95

Zwiadowca
Wynik reakcji
340
Pewniaczki autorska metoda obstawiania frontu, wioski styczne na 25k pikomiecza, a te oddalone o 10h+ po 30k.
Normalnie wzór do naśladowania ;)

Do góry