Choriel
KOSOWNIK SPEED
- Wynik reakcji
- 1.011
no tak z czego 6 wiosek oddanych za darmo i w ogole nie bronionych XDDBET 13 - 1 OJ
I pewnie jeszcze co najmniej jedna wpadnie![]()
KOZAK AKCJA
no tak z czego 6 wiosek oddanych za darmo i w ogole nie bronionych XDDBET 13 - 1 OJ
I pewnie jeszcze co najmniej jedna wpadnie![]()
no tak z czego 6 wiosek oddanych za darmo i w ogole nie bronionych XDD
KOZAK AKCJA
Dajemy wam szanseNie moja wina, że oddajecie wsie za darmo
Nie pozdrawiam haha
Dajemy wam szanse
Gdyby nie Witam to was juz by nie bylo wiec po co cos spamujeszTaa, taką szanse że wasi gracze nie chcą u was grać i się powolutku wykruszają
Póki co oddają grzecznie zasty
Ciekawe ile potrwa zanim nie zaczną rzucać kontami![]()
Gdyby nie Witam to was juz by nie bylo wiec po co cos spamujesz
Na razie dajemy sobie dobrze rade, patrzac na wasza mase i potencjal to jedyne co mozna powiedziec to ze gracie jak nooba XD
kto pytalOj ale mi pocisnąłeś!! No spłakałem się już![]()
kto pytal
niestety nie wiem co to matka bo nigdy nie mialem.A Ciebie matka tylko te słowa nauczyła gadać?
Bo chyba widzę tego posta z twojego profilu tak piąty raz XDDD
OS/ TRD dzisiaj odwiedziło pewniaczkowa familie ;pWynikami, jakie by one nie były, należy się chwalić. Tutaj, na FO.
Kto, kogo i jak mocno bił?
Poza diodami jezdzcow to za dużo nie podbiliscie jak na taki rozmach akcjiNie moja wina, że oddajecie wsie za darmo
Nie pozdrawiam haha
Oddanych za darmo? Nie no bądźmy obiektywnino tak z czego 6 wiosek oddanych za darmo i w ogole nie bronionych XDD
KOZAK AKCJA
faktOddanych za darmo? Nie no bądźmy obiektywniPadły bo były obstawione od miesiąca na 5 offow i na akcje nie poleciał tam ani jeden pik więcej. Bo ktoś mimo ze bili ewidentnie w diody musiał mieć obstawiona i 1 linie po 50k pikomiecza xd
Oby jutro nasza akcja przynajmniej na +1 wyszła. To już będzie sukces
Myslisz ze osobny post na forum po podbiciu każdej wioski wystarczy?O tak, zdecydowanie
W 15 dni wojny +18 wiosek
Więc każda kolejna, powinna być przez was specjalnie celebrowana
SPK kumpel czekam niecierpliwiedorzuce off jak cos etykituj