• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Dyskusja o sytuacji na świecie 174

DeletedUser207979

Guest
Wolę grać z vegeta który ze względu na nas, zwykłych graczy nie odbiera nam frontu, bo wolimy przegrać walcząc z przeciwnikiem 3x większym niż wygrać z przeciwnikiem 3x mniejszym

Jakie wygrać? Bądźmy poważni. Rekrutacja bądź podpisanie się, to nie zwycięstwo.
Pewni nie odnieśli jeszcze na tym świecie żadnego zwycięstwa w walce.

DeletedUser207979

Guest
Jak widać Pewniaki nie będą miały łatwego zadania.
To jest idealny moment dla Witam.
Szybki podpis z Os i Tro i heja na Pewniaków.

Albo Witamy wykorzystają okazję i napiszą swoją historię na tym świecie.
Albo jak frajerzy dadzą się zwodzić i skończą wiadomo jak

DeletedUser207979

Guest
Nie, uwalimy ich bez podpisywania się z nikim Black, są jeszcze plemiona które lubią walke

Świetnie, życzę powodzenia:)

Ale ja i tak życzę Witamom by się przebudzili z zimowego snu, bo chyba nie dostrzegają co się dzieje wokół nich i przegapią swoją okazję. Bez względu na to czy mieliby się z wami podpisać, czy nie:)

A wiecie, że jeśli Os nigdy z Pewniakami się nie podpisze, a teraz Witamy wypowiedzieliby sojusz Pewniakom, to mamy za chwilę masową kasację kont w Pewnych?
Witam może zostać wielkim zwycięzcą
W sekundzie można:
A) Pozbyć się sojusznika, który już otwarcie nie kryje, że nie dotrzyma warunków umowy
B) Zyskać ogromny teren

Nieźle

W zasadzie ta kasacja Mag, to zaszkodziła najbardziej BET i Witam.
Bo te dwa plemiona, miały spokój wiedząc, że Pewniaki będą tam hamowane.
A teraz? Teraz pałeczkę przejmuje Os

I chyba nikogo nie zdziwię jeśli napiszę, że rozsądni ludzie z BET i Witam, powinni z całego serca kibicować Os i Tro

DeletedUser207979

Guest
nie rozumiem, w jakim sensie bo ja wiem co innego.

Wiesz, że jestem upierdliwy. Może nie wiesz tego, ale lubię na priv podpytywać, poprowokować trochę. I jeśli mam być szczery, to najmniej 40% moich rozmówców z Pewnych, ma duże wątpliwości co do tej koalicji.
Najczęściej słyszałem - okaże się co będzie.
A to nie wróży zbyt dobrze temu układowi.
Oczywiście będąc uczciwym, muszę też dodać, że wielu jest przekonanych, że uda się ją dotrzymać do końca.

Ale powiem więcej. W BET i Witam pojedynczy gracze też mają wątpliwości co do waszych intencji.

Co mnie wcale nie dziwi.

Mieliście tak ambitne plany, że można było się zastanowić, po kij mając później 200 graczy, mielibyście dzielić się z kimś zwycięstwem. To bez sensu.

Tylko wasze plany może zatrzymać Os. Ale to za szybko, by o tym rozwodzić.

Tak Byłem Pod Wpływem

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.235
Wiesz, że jestem upierdliwy. Może nie wiesz tego, ale lubię na priv podpytywać, poprowokować trochę. I jeśli mam być szczery, to najmniej 40% moich rozmówców z Pewnych, ma duże wątpliwości co do tej koalicji.
Oczywiście będąc uczciwym, muszę też dodać, że wielu jest przekonanych, że uda się ją dotrzymać do końca.

Ale powiem więcej. W BET i Witam pojedynczy gracze też mają wątpliwości co do waszych intencji.

Co mnie wcale nie dziwi.

Mieliście tak ambitne plany, że można było się zastanowić, po kij mając później 200 graczy, mielibyście dzielić się z kimś zwycięstwem. To bez sensu.

no zobaczymy co wyjdzie, ja jedynie mogę zapewnić, że kwas i ja na pewno dopilnujemy by słowo nie było łamane :) o ile dotrwamy do "końcowej wojny" ;)

DeletedUser207979

Guest
Swoją drogą, to ten gość co rządzi Witam, też może być dobrym rozgrywającym.
Jak mówił klasyk Nikodem Dyzma - może to być niezły cwaniak.
Oni tak siedzą, cicho, niewiele szturmują forum.
Odcięci od jakiegokolwiek frontu.
Idealna pozycja, by wyczyścić plemię od środka. Pozbyć się warzyw, zgrać wszystko....kto wie co tu się wydarzy:)

no zobaczymy co wyjdzie, ja jedynie mogę zapewnić, że kwas i ja na pewno dopilnujemy by słowo nie było łamane :) o ile dotrwamy do "końcowej wojny" ;)

Wybacz, ale po tym co prezentujecie na tym świecie, raczej w słowo wasze mało kto uwierzy.
To przykre, ale przez głupią rekrutację i kilku forumowych głupków, straciliście całą wiarygodność i cały szacunek.

Prorok Izajasz

Pikinier
Wynik reakcji
57
Swoją drogą, to ten gość co rządzi Witam, też może być dobrym rozgrywającym.
Jak mówił klasyk Nikodem Dyzma - może to być niezły cwaniak.
Oni tak siedzą, cicho, niewiele szturmują forum.
Odcięci od jakiegokolwiek frontu.
Idealna pozycja, by wyczyścić plemię od środka. Pozbyć się warzyw, zgrać wszystko....kto wie co tu się wydarzy:)

Proszę, nie zajmuj się nami, bo plany, które snuliśmy od tygodni czytasz jak poranną gazetę.

19zabol96

Chłop
Wynik reakcji
22

Co mnie wcale nie dziwi.

Taa, zatrzymają XD złożą się na 2/3 akcje tak jak Magi i spółka

Wynik reakcji
74
Jako ta jedyna osoba z MAG co przeszła do Pewniaczków mogę zapewnić, że atmosfera jest super i drugi raz bym wybrał tak samo ;p
Jedyne co denerwuje ucho to szczekające osoby ze style(głownie kolius pies pozdrawiam xd) mówiące jak to style nie było kozakami i wina magów przegrany front xd
Nie toleruje takich ludzi i tego typu zachowań. Ja może dość agresywnie rozstałem się z MAGami mówiąc dosadnie co mi nie pasowało już od dłuższego czasu i może zbyt emocjonalnie do tego podszedłem, ale chociaż oznajmiłem im to wprost. Kolius siedzący na dc magów przed kasacją i liżący lepiej niż najdroższe koleżanki do towarzystwa kilka dni później robiący to samo na DC pewniaczków i cisnący od dołu do góry po MAGach to hit. :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

husqa*strongmaman

Szlachcic
Wynik reakcji
7.799
Jako ta jedyna osoba z MAG co przeszła do Pewniaczków mogę zapewnić, że atmosfera jest super i drugi raz bym wybrał tak samo ;p
Jedyne co denerwuje ucho to szczekające osoby ze style(głownie kolius pies pozdrawiam xd) mówiące jak to style nie było kozakami i wina magów przegrany front xd
Nie toleruje takich ludzi i tego typu zachowań. Ja może dość agresywnie rozstałem się z MAGami mówiąc dosadnie co mi nie pasowało już od dłuższego czasu i może zbyt emocjonalnie do tego podszedłem, ale chociaż oznajmiłem im to wprost. Kolius siedzący na dc magów przed kasacją i liżący lepiej niż najdroższe koleżanki do towarzystwa kilka dni później robiący to samo na DC pewniaczków i cisnący od dołu do góry po MAGach to hit. :D
Haha bEZIARZY kosiarzy dopadła karma za 150 pięknie się to czyta AVE APK KARMA ZAWSZE WRACA
@KRZYSZTOF III OSTRY @Doktor Hałs312 @Buduj Mur @Snuffy83 @boh12prawdziwy patrzcie sYLWAN stał się ofiarą własnych taktyk XDDDDDD

Ostatnio edytowane przez moderatora:

KoDeX@2

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
939
typie dostałeś na siebie akcje, to potem pół dnia nie reagowałeś, więc kto tu mówi o szczekaniu xD
A akcja była tak słabo rozpisana, a i tak na Ciebie starczyła XD
W sumie, mogłem kliknąć po niej kasację <beczy> Dobrze, że koledzy wybronili/ odbili i w sumie cały CH z tego skorzystaliście ;3 Ale zapamiętam, na kolejnym sw dostając na dziurę szybko kliknę kasację jak prawdziwy pros .

Do góry