A to nie magowie pisali wiadomość do naszych o zmianę strony, a po 2-3 tygodniach dostali akcje -19, -73 i kolejne dni po -40/50?Despracja to wydaje mi się pisanie do każdego o zmiane strony barykady. Bierzcie następnych, skończy się tak samo![]()
Sporo defa miał ten gośćRzeź deffa gościa który skończył grać i oddaje wioski![]()
No właśnie średnio bym powiedział xDWybacz, nie mamy zwyczaju tak się zniżać, gramy normalnie![]()
A to nie magowie pisali wiadomość do naszych o zmianę strony, a po 2-3 tygodniach dostali akcje -19, -73 i kolejne dni po -40/50?
Skoro MAG/STYLE dostali od rady grupową, żeby ludzie przechodzili gdzie chcą (bo rada ucieka i kasuje konta) i wymieniają przy tym PEWNI/TRO/OS to o jakim przepychaniu frontu rekrutacją mówimy?
Zanim u nas zaczęła się rekrutacja to TRO już miało u siebie z 8 graczy w tym Jośka, czy innych graczy z zupełnie poburzonymi wioskami na które leciały nasze ataki, których wioski pokrywały się z całą długością frontu
Dodatkowo na samej akcji po której posypały się mag/style specjalnie nie dodawałem TRO do statystyk, żeby było widać czyja akcja wleciała. Jak dobrze pamiętam to nawet Lipton ze swoim "My..." przejął wówczas więcej wiosek niż TRO, którym podsunęliśmy offy od siebie
Ale tu wieje hipokryzją xDD ile my zrekrutowaliśmy a ile OS/TRO. Spuszczajcie się do tej chujowej akcji. Deff pochodził w głównej mierze od gracza, który konczy grę więc WoW mega zagrywka ;p
My robimy swoje i chcę zobaczyć ten płacz za miesiąc jak będziecie się kasować bajooo
Może dlatego że nikt nie chciał iść do waszej słabej masówkiAle tu wieje hipokryzją xDD ile my zrekrutowaliśmy a ile OS/TRO. Spuszczajcie się do tej chujowej akcji. Deff pochodził w głównej mierze od gracza, który konczy grę więc WoW mega zagrywka ;p
My robimy swoje i chcę zobaczyć ten płacz za miesiąc jak będziecie się kasować bajooo
Może dlatego że nikt nie chciał iść do waszej słabej masówki![]()
Tak masz racje idąc do TRO , OS, Venom przynajmniej dostaniecie dwa razy wpierdol na jednym świecie to jest wyczynHAHAHAHAHAHAH - mysleli, że przyjeli mięso armatnie i im armata w dupie wybuchla
Niezbyt zrekrutowaliście, bo roznica jest taka, ze my chcielismy iść do TRO/OS zeby tylko nie grać z WamiPo tym co sie u nas odwaliło... ( co jest calkiem oddzielnym apogeum)