Sir ThornWar
PEWNIACZEK
- Wynik reakcji
- 137
Ruda, Paskuda i Świetlik
Czy trzeba czegoś więcej, by traktować Pewniaków jak plemię mem?
Świetlik to był bardzo krótki epizod i wydaje mi się, że nawet nie załapał się na łatkę Pewniaczka.
Ruda, Paskuda i Świetlik
Czy trzeba czegoś więcej, by traktować Pewniaków jak plemię mem?
Świetlik to był bardzo krótki epizod i wydaje mi się, że nawet nie załapał się na łatkę Pewniaczka.
3 dzień czekania, aż bLACK nauczy mnie prowadzić plemię od podstaw
Nie no, starszy jestem, dłużej czekam25 lat i 1 dzień, jak czekasz aż ktoś nauczy Cię logicznie myśleć
Nie no, starszy jestem, dłużej czekam![]()
A Ty nadal brzęczysz?
Patrz jaki paradoks, niby taki z Ciebie wojownik, z nikim żeś się nie podpisywał a ostatecznie dostawaliście cięgi na jednym jedynym froncie.
I nawet tam zdjąłeś gacie i wywiesiles na tyłku białą flagę.
Bohater
Nie podpisał się z plemionami, które miał po drugiej stronie mapy i zerowe szanse na przyszły front.
Chwała Ci wielki wojowniku.
A światy są zabawne, przez takich gamoni jak Ty
Zgadzam się z Tobą w 100% @Black Snow. Jestem mega zawiedziony polityką rekrutacji w Pewnych, front jest ciągle pchany kolejną rekrutacją graczy, była już ustawiona fajna linia z TRO i OS, dziś kolejni gracze u Nas plemieniu, jeszcze trochę i frontowcy będą całkowicie zbędni w tej grze, morale spadają, chęci również, Ehh...
Bo ty wiesz najlepiej xD z chęcią bym wpadł z pewniaczkami obok cb skopać ci tyłekZapraszam thornik na następny bez farmy. Tylko ty z bulkiem sensownymi graczami w pewniaczkach jesteście. Od classica nic się nie zmieniło.
/Czaruś
Zapraszam thornik na następny bez farmy. Tylko ty z bulkiem sensownymi graczami w pewniaczkach jesteście. Od classica nic się nie zmieniło.
/Czaruś
No Michałku jak ściągniesz 5 członów po raz kolejny to wiadomo że skopiesz mi tyłek. Lecimy tylko na jeden człon nie jak aktualne plemionaBo ty wiesz najlepiej xD z chęcią bym wpadł z pewniaczkami obok cb skopać ci tyłek![]()
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Idealnie pasuje to powiedzenie do aktualnej sytuacji xDA co się ma dziać, Inso pokazał jakim jest ściekiem Polskich Plemion i nic więcej. Dobrze że teraz a nie później.
A co się ma dziać, Inso pokazał jakim jest ściekiem Polskich Plemion i nic więcej. Dobrze że teraz a nie później.
Szkoda że magusy się wszystkie nie skasowałyJak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Idealnie pasuje to powiedzenie do aktualnej sytuacji xD