Krised
PEWNIACZEK
- Wynik reakcji
- 138
Chcesz te zapke Kace?"To już jest koniec nie ma już nic
Jesteśmy wolni możemy iść"![]()
Chcesz te zapke Kace?"To już jest koniec nie ma już nic
Jesteśmy wolni możemy iść"![]()
ja bym powiedział że to wina komunikacji, a raczej jej częściowy brak, oraz brak myślenia poszczególnych jednostek w konkretnej sytuacji.Najbardziej w tym wszystkim ucierpiało plemię Style, jestem na froncie przeciwko chłopaczkom i dziewczętom ze Style i na prawdę jest ciężko, praktycznie nie było możliwości przepchnięcia, ani w jedną, ani drugą stronę. Plemię z potencjałem, niestety przez frajerskie zachowanie Magów, którzy się wykładają po dwóch dobrych akcjach, automatycznie spycha Style na porażkę. Tak żeście czarowali tam przy tym Activ, jak był tam jeden wielki bałagan, mieliście dużo czasu żeby przygotować front, a my walczyliśmy z warzywami. Mieliście sporo wbitych diód, których również nie wykorzystaliście. Szkoda mi ludzi ze Style, że tak na tym ucierpią, a gra zapowiadała się bardzo wymagająca.
Witam
MAGi się już skasowaly czy jeszcze grają ?
Ja bym go nie brałChcesz te zapke Kace?![]()
Ja bym go nie brał
Szczególnie na 158 pokazał poziom
Kace co świat to wpierdol, wrogów więcej niż znajomych![]()
kins dobry grajekDoinformuj się bardziej, a dopiero kogoś oskarżaj xD
Od kiedy jest planer rafsasa i sam rozpisuje akcje, duzo łatwiej zarządzać masówka. Tylko czy jest to przyjemność na 1 kontynencie mieć 14 członów?Ja tylko od siebie dodam, że masą trzeba umieć zarządzać. Ile już było światów gdzie powstawały ogromne masówy które padały na strzała. Tyloma graczami zarządzać jest ciężko i trzeba umieć to robić żeby wszystko działało. Pewniaki pokazały, że potrafią. Dlatego sugerowanie między wierszami, że to wina masy że ktoś przegrał jest głupie
Wiesz, każdy ma prawo stworzyć masówke. Tutaj też przeliczanie na człony jest troche z czapy bo mieszczą bodajże tylko 40 graczy. Na wcześniejszych światach limity były 80-100 i spora liczba plemion leciała na 3 człony co wygląda całkiem inaczej a w teorii jest to podobna taktykaOd kiedy jest planer rafsasa i sam rozpisuje akcje, duzo łatwiej zarządzać masówka. Tylko czy jest to przyjemność na 1 kontynencie mieć 14 członów?
ta wariaty i niszczyciele tak grali, jest sie do czego porównywaćWiesz, każdy ma prawo stworzyć masówke. Tutaj też przeliczanie na człony jest troche z czapy bo mieszczą bodajże tylko 40 graczy. Na wcześniejszych światach limity były 80-100 i spora liczba plemion leciała na 3 człony co wygląda całkiem inaczej a w teorii jest to podobna taktyka
ta wariaty i niszczyciele tak grali, jest sie do czego porównywać
przypomnij mi w jakim plemieniu grałeś na 150? XDD obrońco moralności. Jak na 150 grałeś w największej masówie i darmy wcinałeś aż miło to ci to nie przeszkadzało XDDDD https://pl.twstats.com/pl150/index.php?page=player&mode=conquers&id=698618499&type=&pn=30ta wariaty i niszczyciele tak grali, jest sie do czego porównywać
Boli?No kasacja to typowe zagranie ze strony Mag. Walcząc z wami myślałem że jesteście poważnymi graczami..
Boli?
Ma boleć xD
Powodzenia z ustawieniami kmica w zjadaniu barb xd
ojojNie boli, w tyłek to mam szczerze. Po prostu okazało się że ludzie mieli racje pisząc o was tak jak piszą. My sobie i tak damy radę, nie jesteśmy jakimiś magusami co się kasują po dwóch akcjach. Przecież w naszej pozycji To wy byście miesiąca nie pograli xD