Diversion007
Miecznik
- Wynik reakcji
- 148
To mało widziałeś...
DELMA sb wygrywa ten świat łatwiutko, ciekawe czy podzielą blachy z marnym suprise, które wygrało 163 z WARIATAMI czy po upadku AWW wypowiedzą im pona.
Prawda jest taka, że im szybciej padnie AWW tymbardziej gracze DELMY będą chcieli bić słabe SKI, a im dłużej AWW będzie stawiać opór tym pewniejsze jest to, że nie będzie im sie chciało bić na koniec świata.
Żeby sobie ułatwić. Gdyby to AWW podpisało Ski to DELMA by mogła przegrać ;p. Dlatego lepiej było mieć ich po swojej stronie. DyplomacjaSkoro świat taki łatwy to dlaczego podpisali się na AWW?
Prędzej AWW podpisaloby się z Delma niż ze sKI(celowo z małej) które jedyne czym może się pochwalić to świat 163 z wARIAT(również celowo z małej) xDŻeby sobie ułatwić. Gdyby to AWW podpisało Ski to DELMA by mogła przegrać ;p. Dlatego lepiej było mieć ich po swojej stronie. Dyplomacja![]()
Dokładnie to mi się nie zgadzałoPrędzej AWW podpisaloby się z Delma niż ze sKI(celowo z małej) które jedyne czym może się pochwalić to świat 163 z wARIAT(również celowo z małej) xD
Nauczysz mnie grać ?Cześć
Takich technik nie da się nauczyć. Z tym trzeba się urodzićNauczysz mnie grać ?
Skromny jesteś widzę xdTakich technik nie da się nauczyć. Z tym trzeba się urodzić![]()
Still 19 więcej od Was.
Za mało "D" dales. Mogłeś wstawić jeszcze ze dwa. Wtedy to by dopiero śmiesznie było.
Zawsze możesz zrobić szpagat. Po 165 powinienes wiedzieć jak pisać podanie o przyjęcie do wrogiego plemienia żeby pykło
Jak obiecasz, że trochę wypompujesz ego i nie będziesz na FO pisać to może nawet szepne dobre słówko o Tobie![]()
nie mogę moje ogromne ego się nie zmieści w malutkim skiStill 19 więcej od Was.
Za mało "D" dales. Mogłeś wstawić jeszcze ze dwa. Wtedy to by dopiero śmiesznie było.
Zawsze możesz zrobić szpagat. Po 165 powinienes wiedzieć jak pisać podanie o przyjęcie do wrogiego plemienia żeby pykło
Jak obiecasz, że trochę wypompujesz ego i nie będziesz na FO pisać to może nawet szepne dobre słówko o Tobie![]()
Za każdym razem kiedy ktoś zaśpi będziesz tak pisał ? XDo witam @TraXion. Widzę, że długo spałeś. Rozumiem, że dalej @elosiemandero walić bo słabszy?
Żaden wstyd zaspać
Niech pierwszy rzuci kamień ten kto nie zaspał xD