Miszqua and bokomaj
Miecznik
- Wynik reakcji
- 317
Sg odkąd powstało grało pode mnie xd Co prawda troche namieszali, bo miało stamtąd być 13 graczy a oni potem 30 przyjęli bez mojej zgody ale było mi to na rękę bo miałem spokój w jednym rejonie i mogłem się na bloodziakach skupić. Cudy- też mieliśmy z nimi jakieś relacje, ale nas wystawili dla esek. Po tym jak sg zostało wchłonięte miałem mieć nawet czasowego pona z Revi, ale pomimo, że się dogadali to nas wystawili dla esek i wszyscy wiemy jak to się skończyło. xdGracze GO wchodzili do aww. A gracz aww opowiadał mi jak wyglądają te stosunki - dostajecie od nich darmy, przed nami bronicie, na cżęści kont dostaliście zasty i mam to napisane czarno na białym od Waszego gracza więc nie wypieraj
Więc ich se doliczcie tak samo jak doliczaliście nam bloody/czorty
Gdyby nie takie coś kto wie, może żadnego pona by nie było
to że nie macie umowy podpisanej z rdg żeby móc w nich wjechać bez wypowiedzenia...
przechodzili do Was po deffa/oddawali Wam wioski
więc ich też sobie łaskawie dolicz
z rozwiązanych plemion dolicz se też sg i dolicz se 8cud, pewnie inne też jakieś się znajdą, ale tak bardzo już się tym nie interesuję
@DUK czekałem na takie "memy", nawet przyszłość przewidziałem:
View attachment 37185
Dementuję od razu plotki, nikt mnie nie zatrudnił, nawet nikt nie zaoferował "pracy"![]()
No możesz tak jak prokurator Pompka mógł wyzwać zawodowca do walki i zostać ośmieszonym. Pytanie: po co?Na szczęście mogę bo lubę
/M
Nie@Miszqua and bokomaj mam nadzieję, że tego przebierańca wyżej to nie Wy przysłaliście?
Trochę jak te tygodniowe komunikaty w HoM3/4Swoją drogą odchodząc od piktogramów zabawne jak forum się ruszyło przez durnego PONa xD
/M
W Heroes IV nie występują tygodniowe komunikaty, bo przecież tam przyrost populacji jest dzienny. Radzę się do edukować zanim następnym razem coś napiszesz.Trochę jak te tygodniowe komunikaty w HoM3/4
"Następuje tydzien PoNów, aktywność na forum wzrasta o 30%"