Pustynna Puma
Miecznik
- Wynik reakcji
- 135
Za dużo tych ;:_-"*:;!' w nazwach członów by się połapać więc podziękuję2 kg cebuli, powinno Cię zainteresować
Za dużo tych ;:_-"*:;!' w nazwach członów by się połapać więc podziękuję2 kg cebuli, powinno Cię zainteresować
Dobrze, że kronas i owski robią staty, bo widać jak na dłoni kto głupoty gada xd
Spójrz najpierw na nazwy członów swojego plemienia. Mam wrażenie że wy macie bardziej nasrane tych znakówZa dużo tych ;:_-"*:;!' w nazwach członów by się połapać więc podziękuję to jak ty
Chodzi ci o ski które dużo nie odbiega od aww w nazwach?Spójrz najpierw na nazwy członów swojego plemienia. Mam wrażenie że wy macie bardziej nasrane tych znaków
Cieszę się, że humor dopisuje pomimo -140(nie liczę wyrzuconych przez was graczy ) w niecałe 3 tygodnie
Ale gratulację,ładnie dzisiaj się obroniliście,a nam zabrakło fejków i finezji.
Hej @Ski, w jaki sposób tracicie tyle wiosek od AWW, skoro we frontówkach przy nas trzymacie 180k jednostek deffa? Tam na południu nie macie takich stałek? Czy to jakieś konszachty?
![]()
Sprawdźcie sobie sami, lol.Kto tak zassał?
No właśnie widzę, że same twierdze w takim razie być muszą.my takie wioski mamy na jednego offa![]()
Po co ? Jak my soja mamy z Skami, tam co jakiś czas się wioskami chłopaki wymieniają żeby nie podpadłoHej @Ski, w jaki sposób tracicie tyle wiosek od AWW, skoro we frontówkach przy nas trzymacie 180k jednostek deffa? Tam na południu nie macie takich stałek? Czy to jakieś konszachty?
![]()
Sojki ze SKI, RDG, NOSG. Zaraz pewnie jeszcze do nas napiszeciePo co ? Jak my soja mamy z Skami, tam co jakiś czas się wioskami chłopaki wymieniają żeby nie podpadło
Byłbyś w najsilniejszej koalicji na świecie... I o co byś wtedy płakał ?Sojki ze SKI, RDG, NOSG. Zaraz pewnie jeszcze do nas napiszecie![]()
Który taki zwala na sojusze? Jakie niepowodzenie? Ja tam zawsze lubiłem PvE to bym nie płakałByłbyś w najsilniejszej koalicji na świecie... I o co byś wtedy płakał ?
Wogóle śmieszne jest że wasze niepowodzenie w podbijaniu zaplecza zwalacie na ich rzekome sojusze z nami xD
Sojki ze SKI, RDG, NOSG. Zaraz pewnie jeszcze do nas napiszecie![]()
Po co? Nudy straszne, obrzeża rekrutowane były, są i będą.Lepiej skupiaj sie na sytuacjach jak 150 wiosek NOSG przechodzi do was i je komentuj![]()