SKI rozpisało kilka akcji na zapas z nadzieją, że 90% offa wróci, nie bez powodu offy 3k wychodzą z wiosekDzisiaj jakaś akcja wchodzi?
Pierwszy raz coś mądrego napisaleswspaniałe jak Ski ciśnie sie z Delmą, potem PON i lizanie sie po kutasach, ciśnięcie się Ski+Delma vs AWW, a teraz AWW i DELMA liże sie po jajach i ciśnie Ski, po prostu wspaniałe jest to uniwersum
ale tylko wy w obu bierzecie udzial dupowlazykto liże ten liże, albo po prostu niektórzy wiedzą kiedy zamknąć mordę bo nie każdy był fanem ski i tego sojka, tak jak obecnego.
wy też, dostając w dupę. ubyło was trochę na FO po waszych 3 pseudo akcjach i naszej potężnej jednej. Kiedy walizy pakowane na nieobstawiony świat pobić maciusiów? może wtedy coś ugracie bo takimi akcjami to jestem w szoku, że was barby nie pobiły w earlyale tylko wy w obu bierzecie udzial dupowlazy
btw z jajami w buzi nie jestescie tacy wygadani![]()
Ja postaram się do końca tygodnia zrobić na moich kronikach podsumowanie ostatnich potyczek wojennych i mapkę dorzucę.
Szkoda, że tego nie zauważyłaś/eś jak gracz z aww wam po rodzicach jechałCo za dzban xD to tylko gra a koleś z jajami w buzi wyjeżdża idź się popłacz bo świat przegrałeś
Kiedy nie masz czasu pisać akcji, więc piszesz akcję, tylko taką w ósmą linię. Rzeczywiście, ma to sens xDdostałem ostatnio informacje, że wszyscy mają farta bo zarząd ski nie ma aktualnie czasu aby ogarniać bo tak to było by z nami kruchhhoooo XDDD
@Lich King - O to chodziło w tym rozczarowaniu i froncie?Śmiech na sali i wielkie rozczarowanie, tymczasem działajcie i do zobaczenia na froncie![]()