BUM SZAKALAKA
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 3.747
Tak zwane słupki telewizji polskiejCzerwone słupki źle działają na nich
Ale jest rada, u nas jak tak było to zmienialiśmy na stracone wioski w statystykach wojennych i wygrywaliśmy![]()
Tak zwane słupki telewizji polskiejCzerwone słupki źle działają na nich
Ale jest rada, u nas jak tak było to zmienialiśmy na stracone wioski w statystykach wojennych i wygrywaliśmy![]()
@AWW Nie możecie wejść k4uszem do rozbiórkowego? Przynajmniej staty by były
@delma musieliście się dogadać ze ski, żeby mieć jakieś szanse
Jak to jest, że ta potężna delma którą chwalicie się na każdym kroku musiała podpiąć dupkę, bo nie mieli by szans z AWW?
Jak to jest podpisać się ze ski z którego mieliście bekę przez cały światJak to jest złożyć się na 3 akcje od SKI z którego cały świat macie beke.![]()
Jak to jest chcieć podpisać się z Delmą, a jednocześnie:Jak to jest podpisać się ze ski z którego mieliście bekę przez cały świat![]()
To jakaś dwubiegunowość?teraz dziękujcie wielkiemu ski za szansę, że was ocalili złamasy, po rączkach ich możecie całować wgl za szansę grania nadal na tym świecie, gang!,
mam nadzieję, że to ski was wyrucha tak mocno, że was będzie piekło bardzo bardzo, za te wasze farmazony od początku świata na tym forum,
oby delma upadła oto się modlę codziennie bo taka karykatura plemienia nie może nadal na naszych pięknych POLSKICH serwerach egzystować,
OGJJEŃŃŃ...
Jak to jest podpisać się ze ski z którego mieliście bekę przez cały świat![]()
No ja mam nadzieję, że każdy z każdym. Miało być bez dyplo![]()
jak to jest być rudym chujem bez ambicji zawodowych?Jak to jest złożyć się na 3 akcje od SKI z którego cały świat macie beke.![]()
ty praktycznie nie grasz a jesteś tu codziennie
nadal ci matke rucham bobaskuDobra wez juz wypierdalaj przygłupie xD otworz se nowy rozdział swojej profilowej epopei i tam wstawiaj te wysrywy