• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Dyskusja o sytuacji na świecie 173

.MartinS

Łucznik
Wynik reakcji
921
Jak to jest podpisać się ze ski z którego mieliście bekę przez cały świat <przytul>
Jak to jest chcieć podpisać się z Delmą, a jednocześnie:
teraz dziękujcie wielkiemu ski za szansę, że was ocalili złamasy, po rączkach ich możecie całować wgl za szansę grania nadal na tym świecie, gang!,
mam nadzieję, że to ski was wyrucha tak mocno, że was będzie piekło bardzo bardzo, za te wasze farmazony od początku świata na tym forum,
oby delma upadła oto się modlę codziennie bo taka karykatura plemienia nie może nadal na naszych pięknych POLSKICH serwerach egzystować,
OGJJEŃŃŃ...
To jakaś dwubiegunowość? <shrug>

Sir DemotywatoR

Miecznik
Wynik reakcji
53
Jak to jest złożyć się na 3 akcje od SKI z którego cały świat macie beke. <piwo>
jak to jest być rudym chujem bez ambicji zawodowych?

A tak ogólnie już wybraliście tych co blaszkę dostają oraz czy powiedzieliście tej reszcie, że oni jednak nie dostaną tej blaszki?

1659624084204.png

wrócimy do początku gdzie łącznie was było 7 plemion vs 1 AWW. Łącznie 29 członów vs 7 członów AWW. To, że wcześniej nie smyraliście się po jajkach nie oznacza, że nie jesteście gównem wyciągniętym z wychodka. Mnie tylko ciekawi jak ta wielka delma by sobie poradziła gdyby było nadal 1v1v1. Nadal -200 by się dostawało co akcje ajaj biedna ta delma te AWW takie niedobre.

:(

Ostatnia edycja:

PieniaczPolski

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
530
ty praktycznie nie grasz a jesteś tu codziennie

A co to ma do rzeczy ile gram i czy gram, są tu gracze którzy nic nie grają i wam kibicują,weź im coś napisz. Poza tym zgubiłeś wątek ,ale sie wypowiedziałeś hehe,no i nie wiadomo ile ty grasz, wiec może też nie pisz tyle.

Ps. Jak mnie nie było 2 dni na FO to mnie Delmiak wywoływał, nie chce mi sie szukać tego wpisu, może @CoTyTutajRobisz* sam znajdzie xd

*BBC*

Zwiadowca
Wynik reakcji
130
jak to jest być rudym chujem bez ambicji zawodowych?

A tak ogólnie już wybraliście tych co blaszkę dostają oraz czy powiedzieliście tej reszcie, że oni jednak nie dostaną tej blaszki?

View attachment 39702

wrócimy do początku gdzie łącznie was było 7 plemion vs 1 AWW. Łącznie 29 członów vs 7 członów AWW. To, że wcześniej nie smyraliście się po jajkach nie oznacza, że nie jesteście gównem wyciągniętym z wychodka. Mnie tylko ciekawi jak ta wielka delma by sobie poradziła gdyby było nadal 1v1v1. Nadal -200 by się dostawało co akcje ajaj biedna ta delma te AWW takie niedobre.

:(
<lol> To już jest totalne odklejenie
Biedne aww, samo na cały, calusieńki świat <glaszcze>

Do góry