Choriel x Aerodynamiczny
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 766
Oktagon zweryfikuje
Ty tak nie piszOktagon zweryfikuje![]()
Jak chcesz zacząć wojnę na hejki ze mną to proszę bardzoNie nie oni tam nazwy zmieniali w sumie chyba zostali zjedzeni po prostu tam cyrki były bo się z ogórkami łączyli rozłączali nie wiem co się z nimi stało później jakieś LL było ja nie nadążam wiem że coś do południa poszło ale do nas nie wchodzili my ich biliśmy ^^ Was też zrekrutujemy spokojnie/edit do farmerów poszli (tych co nam wioski oddają bo masy nie lubią z ciekawości sprawdziłem
)
Weak nawet nie potrafi w dyplomacje
pon się kończy jutro a już teraz wysyłają fejki no po prostu gratulację
słucham? xdJa w tym żadnej agresji nie widzę, zresztą my tylko odpowiadamy na zaczepki z Waszej strony![]()
Wyznajemy metodę, wysłać atak muszę, bo się uduszeWarunki pona łamali jeszcze jak wypowiedzenia nie było rekrutując wszystko co się rusza na naszym terenie
Jak coś wejdzie w krew to trudno to wyplewić![]()
to ze wyslesz atak 3 godziny wczesniej nie oznacza ze wygrasz wojneTo, że napiszesz z CapsLocka nie powoduje, że jesteś groźniejszy![]()
widać forma jest, 1 hejka na godzinę, gratkiJak chcesz zacząć wojnę na hejki ze mną to proszę bardzo![]()
speed jest ciężkim przeciwnikiem na tyle że ciężko by nam było walczyć z nimi bez zebrania najpierw masy i selekcjonowania nie jesteśmy ekipą która gra ze sobą od X lat