Smolloution3 and Haakor
Pikinier
- Wynik reakcji
- 54
No w końcu ktoś spytał i mogliśmy się pochwalić 
Strona: 1:
Plemiona: VG, VG., VG..., VG.., ..VG, .VG, .VG.
Strona: 2:
Plemiona: Szale!, Szale?
Timeframe: Od zawsze
Przejęcia :
Strona 1: 1
Strona 2: 18
Różnica: 17
Doliczając wyrzuconych graczy oraz zaczynanie od nowa w momencie ataków około 27 wsi na plus.
Gdybyscie tylko mogli podeslac deffa z 7 innych czlonow zeby obstawic pare wiosek , no ale ustawienia nie pozwalaja.... Wait a sec
Wczoraj nawet i u mnie padły dwie. Ale to jedynie zasługa @Paulatb przyznaj, że 35 poparcia zbite jednym grubym nie zdarza się często i to jeszcze w tak kluczowej wiosce ;p
Szczęście sprzyja lepszym
Macie 2.5x tyle wiosek co my, jak teraz nie dajecie rady to później tym bardziej.
Masz zaznaczone wszystkie swoje człony na mapie ?Gdyby doliczyć ścisłe współprace to jakieś tragedii nie macie w stosunku do nas. A potencjalnie nawet większy teren w mid game.
Nie dodawaj już tak sobie ;p
No jeśli my mamy spory potencjał, a jesteśmy mali to jaki wy macie potencjał skoro już tyle macie terenuNa obecną chwile oczywiście, że nie.
Ale też nie jesteście zamknięci i macie dwa kontynenty do rozwoju na obrzeża. Więc to się wyrówna.
Było w kupie nie startować to też na mapie byście inaczej wyglądali![]()
Tak piszesz o naszym potencjale, więc zwróciłem uwagę na wasz, dla porównania, bo w końcu jesteście naszymi sąsiadami.A czy gdzieś napisałem, że go nie mamy?
My jak i wy mamy teren do rozwoju.
My mamy ten plus, że jesteśmy rozrzuceni więc w teorii powiniśmy szybciej opanować.
Zobaczymy jak będzie w praktyce xD
Na obecną chwile oczywiście, że nie.
Ale też nie jesteście zamknięci i macie dwa kontynenty do rozwoju na obrzeża. Więc to się wyrówna.
Było w kupie nie startować to też na mapie byście inaczej wyglądali![]()
Czy nie uważasz że to też dało nam to przewagę że wystartowaliśmy w "kupie" mobil idzie 2h nie tak jak u was 8h a obstawa z drugiego krańca 2dni ?
Kurcze chlopaki a mowilem wam zeby zrobic jak pacik? 2 czlony w 2 czesciach swiata ale bysmy mieli wtedy potencjal
Ta i potem Szale! Na Szale?Kurcze chlopaki a mowilem wam zeby zrobic jak pacik? 2 czlony w 2 czesciach swiata ale bysmy mieli wtedy potencjal
szale vs night? najłatwiejsza wojna na tym świecie na korzyść szali, nawet z tym nie handlujTa i potem Szale! Na Szale?