176cxa1 i -AVE-
Repka FO
- Wynik reakcji
- 2.158
Tak a z kimale fajnie lecicie 176 top5 niezle chcecie soja?
Tak a z kimale fajnie lecicie 176 top5 niezle chcecie soja?
Teraz stawiam, że tak z minus 10 dla go na tej akcji będzie.Magiczna liczba na dziś: 31. Tyle wiosek straciło GO na akcji PUK. Akcja trochę większa od poprzedniej, 4 wioski więcej stracone niż ostatnio Tak jak pisałem rano, jest średnio, po obu stronach. Gratki PUKom za akcję i widzimy się na naszej niedługo xd
Teraz stawiam, że tak z minus 10 dla go na tej akcji będzie.
Przyznaj się, że to dzięki naszym FOntowcom,nie jak zwykle WY WYSpoczko to co Go straciło na północy. To my odrobiliśmy w nadzwyce na południu.
Spoczko to co Go straciło na północy. To my odrobiliśmy w nadzwyce na południu.
siema, jestem.ELO JEST TU JAKIŚ CWANIAK?
Spoczko to co Go straciło na północy. To my odrobiliśmy w nadzwyce na południu.
Psycha siadła?Ty to musisz mieć łeb zryty od tej gry
Następny odklejony od rzeczywistości XD
Myślę sobie "o kurde az tak źle?", wchodzę w staty wojny z PUK...Może i podbijamy 30 wsi na akcji, ale za to codziennie bierzemy kolejne 10 w nocy
Kolega złapany na kłamstwie to udajesz że nie widzisz? xD@Doktor Hałs312 cieszysz się, że nie jesteście na - chociaż przez jeden dzień czy jak?
takKolega złapany na kłamstwie to udajesz że nie widzisz? xD
To mocno dyskusyjne to ze pukacze dzisiaj tak średnio z nimi jadą to potężne 20 osobowe gram już 4-1 ma i walki trwaja. Calkiem śmiesznie jak na lokalny wypad 3 osob xd.@Doktor Hałs312 cieszysz się, że nie jesteście na - chociaż przez jeden dzień czy jak?
To mocno dyskusyjne to ze pukacze dzisiaj tak średnio z nimi jadą to potężne 20 osobowe gram już 4-1 ma i walki trwaja. Calkiem śmiesznie jak na lokalny wypad 3 osob xd.
To mocno dyskusyjne to ze pukacze dzisiaj tak średnio z nimi jadą to potężne 20 osobowe gram już 4-1 ma i walki trwaja. Calkiem śmiesznie jak na lokalny wypad 3 osob xd.