Polny Kwiatuszek
Miecznik
- Wynik reakcji
- 59
Jestem, ktoś coś? Darmy jakieś za free?
za miłość dla ojczyznyEj bo jak tak widzę, że gratulacje dla konfy lecą i nie wiem za co????
Jeszcze kilka jestJestem, ktoś coś? Darmy jakieś za free?
Zważywszy na to co się dzieje wewnątrz ŁPK post trochę nie na miejscu.
Nie zamierzam. Pożegnam się z ŁPK w takim samym stylu w jakim do nich dołączyłem - odchodząc od starej ekipy i zjadając każdego kto mnie zaatakowałTy niestety sytuacji LPK nie pomagasz![]()
To do mnie ? :/Ekipę i ludzi definiują nie wygrane światy, a przegrane jak widać was definiuje to aż za. W każdej ekipie są gorsze i lepsze chwile, a jak wiadomo ktoś musi przegrać aby ktoś mógł wygrać. Wbiliście na świat z banderą 'najlepszej ekipy światów premium' i byliście bardzo szczęśliwi, poprzedni świat blaszki, a ten miał być kolejnym spacerkiem po końcowy benefit. Z @ikelos robiliście Boga, a z ŁPK markę nie do zajechania, tymczasem teraz nagle w momencie kiedy jest gorzej nagle Ikelos jest najgorszy, a ŁPK wysypiskiem śmieci. Nic nie pokazaliście na froncie z TRR, siedzieliśmy na zastach, zero grubych z daleka, a to co puszczaliście w dniu akcji to można było w telefonu bronić jadąc samochodem ale teraz każdego będziecie zjeżdżać i pokazywać kim nie jesteście...
Kochać się nie musicie ale przynajmniej skończcie grę w normalny sposób a nie w BattleRoyal'u na własnym podwórku. Powinniście się cieszyć, że w ŁPK tak długo przetrwaliście pyskując i rzucając kłody pod nogi myśląc, że gracie za wszystkich, @Slayer. czy Tomi mogą wam przybliżyć sytuacje w jakim dziale na forum i z jakim podpisem byście się znaleźli za chociażby takie wpisy na forum.
Tymczasem, miłego dnia bo jutro macie co robić.
Ekipę i ludzi definiują nie wygrane światy, a przegrane jak widać was definiuje to aż za. W każdej ekipie są gorsze i lepsze chwile, a jak wiadomo ktoś musi przegrać aby ktoś mógł wygrać. Wbiliście na świat z banderą 'najlepszej ekipy światów premium' i byliście bardzo szczęśliwi, poprzedni świat blaszki, a ten miał być kolejnym spacerkiem po końcowy benefit. Z @ikelos robiliście Boga, a z ŁPK markę nie do zajechania, tymczasem teraz nagle w momencie kiedy jest gorzej nagle Ikelos jest najgorszy, a ŁPK wysypiskiem śmieci. Nic nie pokazaliście na froncie z TRR, siedzieliśmy na zastach, zero grubych z daleka, a to co puszczaliście w dniu akcji to można było w telefonu bronić jadąc samochodem ale teraz każdego będziecie zjeżdżać i pokazywać kim nie jesteście...
Kochać się nie musicie ale przynajmniej skończcie grę w normalny sposób a nie w BattleRoyal'u na własnym podwórku. Powinniście się cieszyć, że w ŁPK tak długo przetrwaliście pyskując i rzucając kłody pod nogi myśląc, że gracie za wszystkich, @Slayer. czy Tomi mogą wam przybliżyć sytuacje w jakim dziale na forum i z jakim podpisem byście się znaleźli za chociażby takie wpisy na forum.
Tymczasem, miłego dnia bo jutro macie co robić.
tymczasem teraz nagle w momencie kiedy jest gorzej nagle Ikelos jest najgorszy, a ŁPK wysypiskiem śmieci
Do czego? Że ci się odkleiło bo ci kompani z plemienia usiedli na ambicjach jak na zaście straciłeś wszystkie wioski w krótkim okresie czasu po przeoraniu własnego konta? Do psychologa się udaj jak ci się coś poprzestawiało z dnia na dzień, a nie szukaj zrozumienia w grze internetowej. Akurat jesteś odosobnionym przypadkiem patrząc na to co piszesz i jak się zachowujesz, a do tego własnych błędów nie widzisz albo nie chcesz widzieć^^ Może zrozumiesz kiedyś swoje błędy z tego świata i to ty mi przyznasz racje.To teraz grzecznie masz przyznać mi rację, a nie mówić, że wyciągam brudy w momencie kiedy tego nie robię, a "mówię stop" tego typu zachowanią.
Tymczasem, miłego dnia, bo jutro z bociarzem mam ustawke.