Trfała Ondulacja
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 754
Stary, potem do końca mojej kariery będę miał przyszytą łatkę frajera. Dzięki za zapke ale nie da rady :/
Lepsza taka niż blacha w profilu zStary, potem do końca mojej kariery będę miał przyszytą łatkę frajera. Dzięki za zapke ale nie da rady :/
Pan Snuffy i jego APK jest debesciak@boh12prawdziwy @Pepe Pan Żabka wygrywacie czy jednak Marzyciele za mocni?
Nudno bez WasPan Snuffy i jego APK jest debesciak
Blacha sprawia ból pewnym ludziom, niech sobie będzieLepsza taka niż blacha w profilu z
Szkoda, że na s150 się nam nie udało dogadaćNudno bez WasNA 200 musimy sojka klepnąć
![]()
NIe chcę pokazywać palcem kto odmówiłSzkoda, że na s150 się nam nie udało dogadać![]()
Jak dobrze pamiętam nie dogadaliśmy granicy o jedną wioskęNIe chcę pokazywać palcem kto odmówił![]()
O jedną chyba nie ale faktycznie niewiele tego było, cholera zawsze te wioski stają na przeszkodzieJak dobrze pamiętam nie dogadaliśmy granicy o jedną wioskę![]()
specjalnie wystartowalismy po drugiej stronie swiata zeby nie walczyc z nimi@boh12prawdziwy @Pepe Pan Żabka wygrywacie czy jednak Marzyciele za mocni?
Nie będę wskazywał palcem kto nam i Ticketom odmówił później jak chcieliśmy się połączyćO jedną chyba nie ale faktycznie niewiele tego było, cholera zawsze te wioski stają na przeszkodzie![]()
Jak dobrze pamiętam nie dogadaliśmy granicy o jedną wioskę![]()
Tam o jakieś killa pól się nie dogadaliśmy. Jak mnie pamięć nie myli tylko jedna nasza wioska wystawała i dlatego się nie chcieliśmy zgodzićCytując klasyka 'to mały krok dla człowieka ale ogromny dla ludzkosci' ciekawe jakby swiat się potoczyl wtedy gdyby Marzyciele i Kleksy się dogadaly dzięki tej jednej wiosce![]()
pewnie twoja dioda do której wpakowałeś 17 zagródTam o jakieś killa pól się nie dogadaliśmy. Jak mnie pamięć nie myli tylko jedna nasza wioska wystawała i dlatego się nie chcieliśmy zgodzić
To akurat od Was przejalem. No i mobil tam byl cały mój, grałem tam głównie defensywnie. Jeszcze wtedy część deffa podeslalem do innych naszych graczypewnie twoja dioda do której wpakowałeś 17 zagród
Wywod niemal tak samo dobry jak obrona waszego dyplomatyBardzo dobre boty macie tylko poproście twórce żeby też za Was wybierał podział wojska do ataków bo słabo Wam to idzie
Was, Wam z dużej litery przez pomyłkę