I którą część umowy dżentelmeńskiego ponu łamie rekrutacja wolnych strzelców z k64 (kontynentu, który jest w połowie na naszych i waszych plecach)
Hola Hola, na rozmowie uznaliście że jeśli gracz jest typowym marzycielem to wam to nie przeszkadza.View attachment 30955
w połowie na naszych i na waszych plecach? XD
Galaxiera wrzuciliście nam na plecy 27 wrzesnia, a od 25 trwały rozmowy XD nie widziałem w życiu większego farmazoniarza od Ciebie gościu
ewidentnie jest wyjaśniane XD dzień czy tam dwa dni po rozmowach zrekrutowaliście na naszych plecach kolejne 5 osób, dokładnie było to 2 październikaHola Hola, na rozmowie uznaliście że jeśli gracz jest typowym marzycielem to wam to nie przeszkadza.
Galaxier grał u nas wcześniej o czym przypomniał nam dziobak. Argumentów poszukajcie odpowiednich bo jak na razie dziobak was wyjaśnia.
Ale my tu po Przegraną... Ja mówiłem dziobakowi że jak będzie inaczej to zamorduje.A wszystko dobrze, wygrywacie już świat?
Ale my tu po Przegraną... Ja mówiłem dziobakowi że jak będzie inaczej to zamorduje.
Tęskno mi za wami xd
No nieźle najpierw na 163 Dreams kosuje w białych rękawiczkach Marzycieli z konta Bazyla (w dniu kosy Bazyl był w kuratorium i wrzucił zasta na kilka dni do chłopaków z Dreams) a tutaj znowu jakieś brudne zagrywki??? Bardzo odważne zagranie, ciekawe czy się opłaci w późniejszym rozrachunku bo zwycięskie plemię najprawdopodobniej dostanie w nagrodę miejsce w koalicji wygranych z GSO i łpk
zaczeliscie rekrutacje na naszej dupie 2 pazdziernika podczas rozmów ustalających granice xd cos jeszcze?
jak dojdzie do takiej wojny to będąKiedy staty z wojny Dreams vs marzyciele?
W szachy pewnie też by wygrali, @Homeron chyba peakował w okolicach 2200 eloKoalicji wygranych w szachy?
Na 163 Marzyciele złożyli się szybciej niż nostra tutaj. I to na znacznie późniejszym etapie gry xDDreams zrobi porządek z Emkami przed końcem października, róbcie screeny.![]()