Obywatel Leszcz
Łucznik na koniu
- Wynik reakcji
- 1.300
Nie no wy jesteście chociaż zabawni a wariaci śmieszniMożna zawsze stracić wioski na koszt Marzycieli
To różnica
Nie no wy jesteście chociaż zabawni a wariaci śmieszniMożna zawsze stracić wioski na koszt Marzycieli
View attachment 30941
nie byłem godzien
Nie prawda, pozdrowiłeś Konfederacje więc loża lepsza.hej przystojniacy, slyszalem ze wiecej sie tu dzieje niz przez cala loze szydercow![]()
Generalnie to modek sam powinien zakryć nicki. Na 150 moderowali screeny xD
Lub zostać wyproszonym z marzycieli xd a to już dno dnaMożna zawsze stracić wioski na koszt Marzycieli
cytujac dorkaLub zostać wyproszonym z marzycieli xd a to już dno dna
Tam wyrzucali całe strony xdNa 150 to był taki spam postów że nie nadążali ich czytać i kasować przecież..
Co tak słabo, GsO bez akcji +35Przepraszamy wszystkich ale Markowa Koalicja wyjdzie dzisiaj tylko -6 wiosek w dniu swojej akcji, ponieważ właśnie wyrzucili dwóch graczy przed wejściem szlachty![]()
Co tak słabo, GsO bez akcji +35
I > konfideracjaCzyli nostra > wariat & suprise & ow?
Informuję, że czujemy się głęboko poszkodowani, ponieważ podczas trwania tego drobnego PONa zdążyliście wbić nam kosę - tym samym zamknęliście jakąkolwiek formę dyplomacji w przyszłości, kierujcie się w kierunku wyjścia jak co świat XdddGłupoty co nie zmienia faktu że zachowanie po chuju, mimo jeszcze trwającego pona, na szczęście nie długo.
EDIT. No i za cicho na fo więc trzeba coś odwalić.
Informuję, że czujemy się głęboko poszkodowani, ponieważ podczas trwania tego drobnego PONa zdążyliście wbić nam kosę - tym samym zamknęliście jakąkolwiek formę dyplomacji w przyszłości, kierujcie się w kierunku wyjścia jak co świat Xddd
zaczeliscie rekrutacje na naszej dupie 2 pazdziernika podczas rozmów ustalających granice xd cos jeszcze?Przeciez Wy pierwsi rozpoczęliście wrogie działania przeciw nam? XD Wstawiłem zresztą dowód w postaci srcreena
Dreamsy podczas trwającego dżentelmeńskiego ponu zaczęły wysyłać do naszych graczy hejki. Kiedy gracz z dreams przeszedł do nas 24h przed wygaśnięciem pona, to olaboga kosownicy!Może mi ktoś powiedzieć kto komu kose wbił? Jakie plemiona