songotehn
Chłop
- Wynik reakcji
- 2
Żebyś tylko zdążył na ostrzyć zanim my do Ciebie przyjdziemySpokojnie Magiczny Grzybku wszystlo w swoim czasie, buduj dalej ładnie wioski, jak przyjdziemy po swoje to zaczniemy kosy ostrzyć ok?
Żebyś tylko zdążył na ostrzyć zanim my do Ciebie przyjdziemySpokojnie Magiczny Grzybku wszystlo w swoim czasie, buduj dalej ładnie wioski, jak przyjdziemy po swoje to zaczniemy kosy ostrzyć ok?
Daj mu czas, jak pałac postawi to nam barby rozwinie. Nie ma co się spieszyćŻebyś tylko zdążył na ostrzyć zanim my do Ciebie przyjdziemy![]()
Kiedy zamkną świat i pójdą na następny ku nowej przygodzieKiedy stefany zwijają żagle?
Już se nie dodawaj to wszystko zaczęło działać odkąd Kleosia odbanowaliA dziękujemy. Siedzieliśmy z Zaspa do późnych godzin nocnych. Jak widać było warto![]()
Ogólnie pw o końcu gry dałem do kimiego 19.02.(moge Ci podesłać na pw jak podasz nick), przekonał mnie że będzie lepiej w plemieniu i temu jeszcze mam jakieś wioski. Nawet je juz rozdysponowałem wtedy. Tera jest zamieszanie wiec chyba koniec. Wiec nie musze na nic czekać bo ją zakończyliście
Ogólnie jak tak tera patrze (to nie usprawiedliwienie) musiało się to tak skończyć z powodu różnicy proporcji. Na jedna nasza wioske 3 wasze przypadały. Nawet jakbyście po offie na wieś rozpisali to tak nas by to przeciorało ze szok