Lord Dual
Łucznik
- Wynik reakcji
- 824
tylko nie cyyi on nie wygrałWszystkim graty za skończenie świata![]()
tylko nie cyyi on nie wygrałWszystkim graty za skończenie świata![]()
podobno złożył papiery odnośnie unieważnienia tego świataCiekawe czy Farmie coś napisze![]()
Jego żółte papiery nie pomogą unieważnić światpodobno złożył papiery odnośnie unieważnienia tego świata
5 miesięcy walki między głównymi koalicjami na serwerze, to jest bardzo dużo jak na obecne standardy. To, że Wam się nie chciało szybciej kończyć świata, to inna kwestia, ale pewnie można było to zrobić w 2 miechy, a nie 8. Nie wiem dlaczego tak przeciągaliście (flagi?), ale trwało to tak długo tylko ze względu na Wasze decyzje.No koniec w końcu
Ale no słaba ta potyczka była, jakieś 3-5 miesiące walk, zanim się kasować BRA zaczęło, a potem ile 7-8 miesięcy zjadania dla nabijania dominacji serwa...
W sumie dłużej tu serwer działał jak gra się skończyła, niż jak były toczone większe walki
A porażka BRA, kiedy ja byłem na froncie musi być bardzo dotkliwa, szczególnie, że moje całe konto na nim było
Ale jak to się mówi, bywa i tak, że i głupi ma farta
Ale ogólnie chcę podziękować wrogom, za tą krótką, ale no w miarę intensywną grę, w sumie początek wojny między AUUNP vs BRA oznaczał ciągłe pilnowanie konta, bo nie było nocki, czy dnia, gdy nie szła kareta z jakiejś diodki, więc trzeba było trochę czasu poświęcić, ale wraz z Boniem staraliśmy się wbijaniem diod odwdzięczać Wam i coś tam się udało przejąć.
I ogólnie podziękowania dla Bonia za wspólną grę na koncie, w sumie to już 8 miesięcy, gdy go nie ma na koncie (jednak łykanie darm/barb dla niego było zbyt nudne, a potem i tak był zakaz podbijania, więc konto sobie po prostu stało i parę offów czasem wysyłało). Jednak dobrze było się z kimś zgrywać i dopasowywać pory gry, dzięki czemu ogólnie konto było chyba przez cały ostatni rok, niecały dzień na zastępstwie.
A no i na pewno trzeba podziękować @Lord Dual , bo jego ogarnianie na sąsiednich zastępstwach było bardzo solidne, bardzo sprawne i komunikacyjne, przez co można było szybko działać w rejonie.
A co do konta BHAK, chyba statystyki mówią same za siebie, co kto myśli i uważa odsyłam do statystyk, konto bynajmniej na darmach nie było hodowane, a statystyki przejęć chyba też mówią za siebie
Niestety ale tak wyglądają teraz światy. Jeżeli jest zbyt ciężko to zawijka na następny skoro startują co 2-3 miesiące i w końcu sytuację są takie, że 'ekipy' wbijają dominację, a padło idąc z świata na świat w końcu trafi na nieobsadzony zgarniając blachę bijąc padło z mapy.5 miesięcy walki między głównymi koalicjami na serwerze, to jest bardzo dużo jak na obecne standardy. To, że Wam się nie chciało szybciej kończyć świata, to inna kwestia, ale pewnie można było to zrobić w 2 miechy, a nie 8. Nie wiem dlaczego tak przeciągaliście (flagi?), ale trwało to tak długo tylko ze względu na Wasze decyzje.
Na 169 ŁPK upadła po jednej akcji. Na 148 NP przed drugą akcją w głównej wojnie. Patrząc na serwery z ostatnich 3 lat, to 5 miesięcy w głównej wojnie jest raczej wynikiem w czołówce. Taka jest smutna rzeczywistość plemion, że ludzie szybko się poddają (co w sumie pasuje INNO, bo częściej startują -> wydają więcej hajsu na pp), więc te główne wojny na serwerach będą coraz krótsze.
Nie wiem dlaczego tak przeciągaliście (flagi?), ale trwało to tak długo tylko ze względu na Wasze decyzje.
Przecież nabicie blaszek nie zajmuje 7 miesięcy, przy koncentracji wysiłków można to zrobić w bardzo krótkim czasie.Chodziło o nabicie blaszek za RO i RW dlatego to tyle trwało.
Ale gratuluje wygranej mimo wszystko.
Gdyby nie blokada Cyi