dawidnorbi.1 Miecznik Wynik reakcji 163 Dzisiaj o 13:11 #5.481 Post nad Tobą jest spoiler o froncie z AK
Farmik War Machine Miecznik Wynik reakcji 158 Dzisiaj o 15:05 #5.482 Halo kreski jak wam idzie nie słychać was XD
Szkodnik Miecznik Wynik reakcji 176 Dzisiaj o 16:01 #5.484 Akcja jeszcze trwa Myślę, że plony będą jeszcze widocznie w następnych dniach o ile się z frontowych offow nie wystrzelamy całkiem Zrobię małe podsumowanie może wieczorem jak mnie Kuos ze smyczy spuści
Akcja jeszcze trwa Myślę, że plony będą jeszcze widocznie w następnych dniach o ile się z frontowych offow nie wystrzelamy całkiem Zrobię małe podsumowanie może wieczorem jak mnie Kuos ze smyczy spuści
xdax1 Chłop Wynik reakcji 35 Dzisiaj o 16:25 #5.485 Oglądaliście dzisiaj pogodę? Ponoć taki grad, że budynki rozwala. A do tego tak zimno, że wioski idą do FORZA, ponoć już -35+ na minusie!! Ja bym w takim zimnej temperaturze nie wytrzymał.
Oglądaliście dzisiaj pogodę? Ponoć taki grad, że budynki rozwala. A do tego tak zimno, że wioski idą do FORZA, ponoć już -35+ na minusie!! Ja bym w takim zimnej temperaturze nie wytrzymał.
-=zimi=- Zwiadowca Wynik reakcji 260 Dzisiaj o 16:29 #5.486 Nieaktualne, syberyjskie wiatry zawiały i już 44 na minusie*