no ciekawson, nawet 2h nie minęło a już macie 3 xD ile tym razem, 20?WDK z s153 wita ten swiatTym razem bedzie tylko 1 czlon xD.
No nie ma takiego poziomu. Jest lepszyElo zazwyczaj nie gram na św pay to win (chyba że tylko po PP) ale postanowiłem trochę poklikać bo wielu znajomych zrezygnowało ze 158.
Dlatego nie mam rozeznania jeśli chodzi o ekipy na takich św.. Jakieś warte uwagi? Wiem że na pewno nie ma takiego poziomu jak na św parzystych ale może jakieś bardziej "ogarnięte" plemiona są?
jedna, POTĘŻNI DUBCZANTOWIEW koncu swiat z nieogranicoznym farmieniem. Sa jakies dobre ekipy tutaj?
Pewnie że nie są dobrzy.To zbieranina z ostatnich członów największych masówek z różnych światówNie znam, to chyba nie sa jakimis dobrymi grajczykami
Stare ekipy nie mają podjazdu do nowych. Dlatefo już nie startują albo gracze się rozeszli po innych ekipachNie marudze.Stwierdzam fakt.A kto myśli inaczej to polecam dobrego weterynarza.Może pomoże![]()
Stare ekipy nie mają podjazdu do nowych. Dlatefo już nie startują albo gracze się rozeszli po innych ekipach
Winn też ma wygraną. I w kat dużo osób. OgarEe no jak tu CSA jest no to oni vs pretendenci do zwycięstwa. Raczej to tak tu się skonczy![]()
Ja stawiam na DCS , oni zawsze niby nic nie robia a na koncu i tak blache majaEe no jak tu CSA jest no to oni vs pretendenci do zwycięstwa. Raczej to tak tu się skonczy![]()