Szari: "wy teraz to gt zbieracie lamiac okres wypowiedzenia xD"
Tak jak napisałem, to jest nasza odpowiedź na ich zachowanie, tak samo oni biorą Misie, z którymi toczymy walki. Ale czy my przychodzimy na FO się rozpłakać? Nie. Akcja się toczy, dyplomacja jest rozwojowa no i ta gra zmierza ku jakiemuś końcowi.
"no czlowieku nie pisz nic wiecej bo to co gadasz sie kupy nie trzyma"
Nie wiem jak fakty miałyby kupy się nie trzymać, a ja tylko fakty przytaczam. A co do pisania na FO to będę sobie pisał ile mi się podoba, bo od tego jest to forum.
Wracając do tematu kos no to co tu dużo mówić, inne plemiona po prostu lubią przyjść na FO się wypłakać, może szukają wsparcia u innych? A może chcą nas przedstawiać w złym świetle, żeby zniechęcić innych do współpracy z nami. W każdym razie jak nam się coś nie podoba to załatwiamy to w grze, a nie przychodzimy na FO wypłakać się przy wszystkich, że ktoś "kosuje".
A no i jeszcze wracając do twojego ś m i e s z n e g o "mema", no wypowiedzieliśmy pona i co z tego? Najwyraźniej w tamtym momencie wydawało nam się to korzystne, na tym polega ta gra, prowadzisz dyplomację i dążysz do jak najlepszego dla siebie efektu.