Jakiś czas temu misie pisały że mają od Was propozycje sojuszu i że zamierzają go przyjąć. Najwyraźniej coś nie pyklo więc spytałemNiezły farmazon z tym sojuszem z misiami xd Jakbyśmy mieli oficjalną wojnę to nawet bez akcji jesteśmy tam +50.
Oczywiście, że nie. Do czego mieli się dostosowywać jeśli cały czas byli porównywalni do nas? To my się dostawaliśmy do nich na początku świata, bo startowali po 4 człony, a my tylko jednymAle to wy zaczeliscie a oni sie tylko dostosowali zeby nie zostac z tylu. (co uwazam za blad btw.)
W którym momencie mieliśmy 7 członów, bo chyba coś przespałem?Co z tego, że mieliśmy sojusze, a później fuzje, jeśli maksymalnie mieliśmy 5 członów, a w tym czasie po drugiej stronie Nhh/Bl mieli razem 7, to samo tajemnica z gt.
Nawet porównując graczy, wioski czy ilość punktów to byliśmy na równym poziomie, a długość frontów nie jest adekwatna do wielkości każdego plemienia![]()
Ps. Niezły farmazon z tym sojuszem z misiami xd Jakbyśmy mieli oficjalną wojnę to nawet bez akcji jesteśmy tam +50.
Więcej. Przecież podobno w pewnym momencie było Tajemnica + GT + NHH + BL + ZBA + Szale vs ZABIJTajemnica wiecznie miala 3 czlony, chyba ze wliczamy koguciki i spqr jako darmy to no moze te 7 a nawet do 10 lekko by wyszlo
Albo się Miśki tak skurczyły w praniu, albo plemiona z obrzeży tak spuchły
NBNW ma obszar![]()
I moje gratulacje dla Misiów. Jak macie już taki zahartowany skład, to idźcie za ciosem i wystartujcie w grupie na nowym świecie, który powinien wyjść za około dwa tygodnie. Potraktujcie ten świat jako narzędzie do wyklarowania zespołu zgranych i zaufanych osób, a na następnym możecie ugrać dużo.Jak wszyscy wiemy plemię Miś jako jedyne było na każdym pełnym kontynencie, ale najważniejsze jest, że to jedyne plemię walczące w mid game na 3, a nawet 4 fronty.
Co prawdą z wielu członów został im jeden, ale tak naprawdę obecny skład plemienia Miś został zweryfikowany przez niezliczone wojny i pozostawił samych wojowników. Jak dla mnie pełen szacun
Plemię samo w sobie najprawdopodobniej świata nie wygra, ale zostanie w naszych sercach jako maskotka s156, może i któryś z graczy pojawi się w zwycięskim składzie![]()
Ty lepiej patrz, żebyś swoich zaraz nie stracił, a nie w czyje ogródki zaglądasz xDDDDMisie są tak zajęci budowaniem twierdzy że zapomnieli bronić wiosek![]()
Nie szanuje bo wyprzedził mnie w RWCo sądzicie o graczu Szari