Czy plemię Gang Chicken (faworyt świata 156) ma jakąś akademię, gdzie szkolą swoich przyszłych rekrutów?
Szanuję za powielenie mojego formatu, który podkreśla prestiż plemienia
Gang Chicken, faworyta świata 156. Prezentuje ono tak wysoki poziom, że najpierw będziesz się musiał nieźle wykazać podbijając cały kontynent dla nich, byś się mógł wkupić w ich łaski.
Uwaga, uwaga! Nadchodzi roszada w najwyższych kręgach siły na świecie 156! Tak jak wspominałem wcześniej, to naprawdę się dzieje! Wszystko rozgrywa się za zamkniętymi drzwiami, lecz już w kuluarach słychać głośne pomruki! #propaganda
Powołam się tutaj na rzetelne, pewne, poinformowane, prawdziwe i sprawdzone źródło z plemienia Tajemnica. Nie mogę zdradzić więcej, ale bądźcie przekonani, że jest to wysoko postawiona osoba w ich kręgach władzy. Plemię
Gang Chicken (faworyt świata 156) właśnie postawiło kolejny krok na drodze do światowej dominacji i tym samym, przybliżyło się ono do wieczystego prestiżu i chwały jako zwycięzca świata 156, którego jest ono faworytem. Wszystko wskazuje na to, iż marsz ku dominacji w regionie już się rozpoczął, a pęd ku osiągnięciu pełnej dominacji stale przybiera na sile. Punkt kulminacyjny może być jeszcze przed nami, ale jedno jest pewne - plemię
Gang Chicken, faworyt świata 156, idzie konsekwentnie do celu. Ostatnio, jak wskazał mi informator z Tajemnicy, jego plemię wkrótce się połączy z konglomeratem kurzych plemion, by zdobyć upragnione zwycięstwo pod auspicjami plemienia
Gang Chicken, faworyta świata 156. Fuzja na zasadzie "my do nich" wkrótce się rozpocznie, a tym samym uprzednio przygotowane logo zostanie zmienione.
Ten antropomorficzny kurczak oznaczać będzie poddanie się nowym kolejom losu. Niech się rozpocznie kurze zwycięstwo.