elosiemandero
Chłop
- Wynik reakcji
- 15
Mi Assapan mówił, że ILU nie ma żadnych blaszek obiecanych, także teorii jest wiele XD
O, leszcza znowu ktoś ze smyczy spuścił.O Oskarek wrócił
Byle nie kontemWalnij rzygiem
Nie, po prostu znudziło mi się triggerowanie debili Twojego pokroju na FO więc przestałem tu wchodzić regularnie i wdawać się w potyczki słowne ze ściekiem intelektualnym rozlewającym się wśród społeczności tej gry.Oskarek był gwałcony przez tydzień w piwnicy przez POTĘŻNEGO MODA
I wygrzeczniał
Oj tak szeroki krzykol by na sam poprowadziłCiekawe kiedy krzykol przejmie władze w vg i legiona rozbierzemy.
JL
dałem im 1.5 tygodnia na przejmowanie wiosek, tryup wziął z 50 wiosek, pozostali może z 30 wiosek łącznie. byłem bardziej aktywny rozdając wioski niż osoby grające także ten.. D:dydol [*]
Szkoda mi was. Ja to tylko pisze, ze to rasistowskie ostrzezenie i zodyn nie wazyl sie wdawac w dyskusje. Zodyn. Rura miekka.Rok temu rozwiązałem ta zagadkę
View attachment 24865
To sytuacja z 144 byłaFranek to jest ewenement.
Nigdy nie zapomnę jak dostałem tygodniowego bana za obrazę użytkownika, a w zacytowanym poście hmmm "nikogo" nie obraziłem...
Napisałem odwołanie, na które otrzymałem odpowiedź, że samego siebie też nie mogę obrażać :/
#fucklogic