Nie zapominaj też o tym, że okłamałeś graczyTeraz to wszystko zaczyna mnie bawić, robienie burzy, bo pawlo66 oddał 4 wioski pingwinom. Mogłem na początku całe konto oddaćwidać bardzooo to zabolało. Dżobi dla mnie temat skończony, jak chcesz to pisz tu dalej na ten temat swoje farmazony
![]()
@cybran Taki typ człowieka. Jednak znam się na ludziach i potrafię ich łatwo rozgryźć
Tutaj opinia radnego, które grał z nimi dwa poprzednie światy:
TO się nazywa fachowa analiza. Kiedy Wy startowaliście w lipcu 2020, to ja już wiedziałem co się stanie w 2021 roku.10. Złodzieje Marzeń - zwycięzcy świata 102, ale szczerze mówiąc nie widzę zbyt wielu nicków z blachą za tamten świat. Z tego wnioskuję, że jest przede wszystkim nazwa.
Ich wodzem jest pawlo66, mój wrzód na tyłku na 140, który sabotował większość działań. Koleś kompletnie nie umie grać w tę grę i jedyne co potrafi to wywalić trochę ppków na starcie i potem warzywić. Miałem kiedyś u niego zasta, to gość potrafi robić wioski po 20k pików, po 20k mieczy i po 20k łuków. I jeszcze robił wioski na 12k punktów xD. Nie wierzę, że to plemię może być dobrze ogarnięte.
Rejting: 0/10 nawet armia lwów prowadzona przez owcę będzie słaba
W jego rzeczywistości wiele dziwnych rzeczy się dzieje. Tam pewnie emki już maja z 10 światów wygranych gdyby nie (wybierz jedno):Pierwsze słyszę, że ja gdzieś miałem wskakiwać xD
zaproponował mi to, ja nie wypowiedziałem się na ten temat ostatecznie. Chyba że słowo "zobaczymy" albo "może" u Ciebie oznacza TAKdo Ytona miałeś wskakiwać
W słowniku dzobiego każde słowo ma wiele znaczeń w zależności kto je wypowiada i od sytuacji która bardziej sprzyja marzycielskiej. Jasne jest wiec ze „zobaczymy” znaczy może, nie ale tez i tak.zaproponował mi to, ja nie wypowiedziałem się na ten temat ostatecznie. Chyba że słowo "zobaczymy" albo "może" u Ciebie oznacza TAK
właśnie z nim rozmawiam i potwierdza moją wersję cyt. "powiedziałeś, że może pomożesz". Skończ po prostu, nie spamuj FOYton był pewny, że z nim będziesz grać
Nie psuj mu „propagandy” bo znowu nie będzie co czytać na fo. Chłop się obrazi i znowu zamknie w sobiewłaśnie z nim rozmawiam i potwierdza moją wersję cyt. "powiedziałeś, że może pomożesz". Skończ po prostu, nie spamuj FO![]()
Nie dziwie się. Zrezygnowałaś z hobby w którym byłeś mierny. Znajdziesz coś nowegoW sumie to już dawno nie uprawiałem propagandy
za to sa paragrafy. spytaj kolege Chlora.będę znęcać się nad pingwinami ;x
on jest jak najman xd dużo razy będzie pisał że to jego ostatni raz.Chaos, a Ty przypadkiem nie miałeś już się nie odzywać? Kilka razy czytałem "to już mój ostatni post tutaj". Z ciekawości pytam, bo przecież rozumiem - Kobieta zmienną jest.