Przewidziałem upadek marcinaszczodrowo. Na zawsze w naszej pamięci [*]Wielki marcinszczodrowo stoczył się. Usunął z profilu, że pokona wrogów (chyba dlatego, że o żadnym nawet nie słyszał od miesiąca), nie radzi sobie na froncie oddając wioski 6p i przerzucił się na darmy. Przykro oglądać upadek tego gracza. Upadek marzeń w otoczonej sojusznikami rzeczywistości.
View attachment 21353
Czekaj, przeanalizujmy po kolei co się wydarzyło.Skąd wiedziałem ze wskażesz akurat teren warzywek z rekrutacji xD
fajnie, że uważasz to za zajęcie terenu WIELKIEJ DELMY
A tak serio, zajęliście jakiś teren który był nasz, a nie ogórków z któregoś z członów wielkiej koalicji?
Nic mi nie wiadomo bym gardził którymkolwiek z graczy, których wymieniłeś. Gardziłem awanturą między nimi. I nic się nie zmieniło w tym temacie. To strasznie słabe.Kisne na tym forum xD
Chłop ma prawie 250 wiosek, gardził wadrzykiem i ozymandias a sam ma agro niecałe 3kk i krzyczy że pchają front ostro.. pytanie czyimi rękoma xd
xDD
Jest Delma na tej mapie w tamtym rejonie, ale jakoś mam tam dalej wioski panowie xD
Także niepotrzebnie próbujesz tutaj uderzyć w nas snując jakieś zabawne historie o rekrutacji na przyszłość"Jeśli 1 z tych najlepsiejszych dostał bana (reisses), 2 nie broniło, 2 wrzuciło zast a 1 walczy do teraz to czy nie uważasz, że skupienie Waszej 2 miesięcznej uwagi na nich w czasie kiedy my dalej pchamy ten front nie jest wystarczającym argumentem, by następnym razem zrobić to samo?"
To, że Ty nie potrafisz dograć każdego ataku z dokładnością do 5 ms, to nie znaczy, że inni nie potrafią. Brawo dla Amazingovsky'ego, tylko lata praktyki, godziny prób pozwalają mu osiągać takie efekty. Krążą plotki, że pełne spichlerze w jego wioskach są spowodowane brakiem czasu na ogarnianie konta, ze względu na ciągłe ćwiczenia milisekund. Doceńmy jego wysiłkiA ponoć to DELMA na botach leci xD
Soyerku, realia są takie, że my pchamy Was co akcję na 50-80 wsi, a Wy nadal robicie porządki po tej rekrutacji
Jeśli 1 z tych najlepsiejszych dostał bana (reisses), 2 nie broniło, 2 wrzuciło zast a 1 walczy do teraz to czy nie uważasz, że skupienie Waszej 2 miesięcznej uwagi na nich w czasie kiedy my dalej pchamy ten front nie jest wystarczającym argumentem, by następnym razem zrobić to samo?
Tylko rugasz coś klika z tej rekrutacji, na jednym z tych kont siedziałem jako zastępca i śmieszkowałem co tam się działo (grzegorz killer) i konto padło tylko dlatego, że nie pakowaliśmy tam ton deffa a mi skończyło się wojsko i zapał żeby dalej Was tam wodzić za nos i brać wioskinajlepsze były bunkry obok grzegorza po 50k deffa
Zatem można to podsumować powiedzeniem
Psy szczekają, a karawana idzie dalej