hahaaah wiedzialem ze sie udzielisz...ale to samo moge powiedziec o tobie w walce z pogi...dostajesz po pupie i stoisz w miejscu,musiecie darmy zbierac miedzy XD,wiec cisza tam
Wywołujesz mnie dzieciaczku jak się mam nie udzielać? Kłapiesz na lewo i prawo bajki swoim ozorem, czytać się tych wypocin nie da.
W koło wałkujesz te samej bajki, nudne się to już robi.
6.p słabe, badge słabe, siedzisz w największym plemieniu, jako wasza koalicja jako jedyna walczy w kilka plemion na jedno i nieszczególnie Wam idzie. Wy, największa masówka na świecie, dostajecie oklep od 6.p walczącego na dwa fronty, SG z XD? biją w blaszki, które teraz są pogami także mają 3 fronty i nie widzę jakichś większych sukcesów ostatnimi czasy. Dalej będziecie dostawać oklep co zrobicie? Wciągniecie SG, wciągniecie XD i Wam się możliwości skończą, pozostanie kasacja i ucieczka do innych plemion. xD Chociaż z tego co słyszałem to i jedno i drugie plemię nie jest zainteresowane fuzją z Wami, nie dziwię im się bo organizacyjnie słyszałem że ciekawie u Was.

Piszesz że ktoś nic nie pokazał, masz raptem kilka wiosek w drugiej linii, 400k pokonanych a konto chyba najbardziej napakowane darmami na tym świecie. Zamknąłbyś się w końcu, maćki po kilka wiosek są wyżej w pokonanych od Ciebie. Pierwszy lepszy random na froncie widział i pokazał póki co więcej jak Ty a porównujesz się do osób, które siedziały na frontach na dość sporych kontach i coś na nich robiły. Wbij w końcu na ten front i pokaż cokolwiek poza kłapaniem dziobem bo się zarzekasz od miesiąca i Cię dalej na nim pionku nie widać.
Na każdym kroku takie bajki gadasz że mnie oczy bolą. Pełnisz jakieś stanowisko w tym TT a masz gówno pojęcia o czymkolwiek, nie wiesz nawet na ile offów akcję puszczacie. Z głowy można wyliczyć na podstawie wiosek, ilości frontów i RA plemienia ile mniej więcej leci offa, mając RO na danej akcji masz praktycznie cały obraz. I bez pewnego info, z pierwszej ręki, które miałem, można wyliczyć +/- 100 offa ilość, jaką dane plemię ma/wysłało na akcję.
Tak jesteśmy dogadani z 6.p że nasz człon przy nich jest top 4 RO i ma praktycznie tyle co wasze dwa frontowe z nimi. Poświęć pół minuty, wejdź sobie na tw stats i sprawdź chociaż przejęcia jak chcesz, żeby ktokolwiek jakkolwiek brał Twoje wypociny za znaczące czy choć odrobinę wiarygodne.
i jakie 600 ofow buahahahaa,ty niby taki obstukany a łykasz takie kulawe newsy,powiedz mi dlaczego tak blyszczysz a w w starciu z pogi jestescie gorsi,choc namowiles XD zeby ich tez atakowali....kolejny kozak w stylu lorddomis i lordkredus,pewnie ten witek to twoje multi hahahaha
O patrz, podobno statystyki nie grają? Powołujesz się nagle na argument którym Cię każdy od początku petuje, interesujące.

Proponowałbym się o swoje plemię martwić bo my we wrześniu na wszystkich frontach na plus a przypomnę Ci, że w przeciwieństwie do Was mieliśmy ostatnio 4, teraz zredukowane prawie do 2 bo samuraje powoli padają a alfa klęknęła i poszła do 6.p, o czym pewnie taki szaraczek nawet nie wie.
Strona: 1:
Plemiona: 6.p?, 6.p., BMW, SK, TT., 6p ehh
Strona: 2:
Plemiona: TT-2, TT-1, TT-3, TT-4, TT-5, TT-6, TT-7, TT-8, ZDTT
Timeframe: Od zawsze
Przejęcia :
Strona 1: 181
Strona 2: 74
Różnica: 107
Obstawiam że ze dwie akcje Wam nie wyjdą i będzie szalupa do 6.p robiona.