ale wy sie ładnie spinacie XD
przedstawie kilka znanych mi faktow, tak z nudy

Grałem w Tmkach bo tam zacząłem ale po tym jak plemie było zarzadzane i w wyniku kwarantanny i nieustającej nudy, po wspaniałych rzadach 123 po przedawkowaniu znanego wszystkim trunku XD chciałem wbić im kose na rzecz sonic, po pijaku zrobilem to z latwoscia, na trzezwo bylo gorzej ale dlugi czas sie tego trzymałęm i było mi wstyd az tak bardzo ze oddalem im na koncu wioski, a teraz w sumie zaluje, bo kazdy normalny gracz wedle mojej opinii zakonczyl tam gre XD i z paroma mam kontakt tu czy na 158 i raczej oni tez wiedza co chcialem zrobic a czego ostatecznie nie zrobilem, a sami rzucili kontem lub zostali silowo rozebrani XD
Teraz jedynie nabijam sie z nich, choc mnie juz poblokowali na pw

A no i słowa 123 na koniec ze załatwi mi ze do zadnej dobrej ekipy mnie nie przyjma

jesli masz na mysli swoj poziom ziomeczku to jakos to przezyje

tyle ode mnie i oczekuje oczywiscie na odpowiedz marcinka lub gównodowodzącego (moze literowka sie wkradła przepraszam)
ale widze znalezli graczy na swoim poziomie typu szopen XD
no ale szanse na wygranie swiata mają, w koncu w skladzie jest typ ktory wszystkie fronty im ogarnie SAM, reszta tylko musi pod niego ofy wysyłać XD
no i dwóch najwiekszych darmiarzy swiata (szopen i 123), będących jednoczesnie gównodowodzącymi ( zawsze zapomne jak to napisac poprawnie, musze wujka google sprawdzic) raz jeszcze sory. Choć przyznam szczerze ze marcinek na poczatkowym etapie brylowal w tym zestawieniu i to chyba przez pierwsze 15-20 wiosek XD moglem sie pomylic o kilka w ktoras strone ale to zapewne tw okresli dokladnie XD
no a teraz czekam na riposte bo chetnie sobie porozmawiam z mocarzami swiata 154 poki jeszcze istnieja dzięki swojej nadludzkiej sile (czyt masie)