datar
Chłop
- Wynik reakcji
- 15
Serio ci sami ludzie co na s68???Powiem jedno:
Życie zrobiło mi Filip
Już czuć masówkę jak się Niszczyciele pojawili.
Miesiąc no może góra dwa miesiące i koalicje końcowe zostaną zawiązane
Serio ci sami ludzie co na s68???Powiem jedno:
Życie zrobiło mi Filip
Już czuć masówkę jak się Niszczyciele pojawili.
Miesiąc no może góra dwa miesiące i koalicje końcowe zostaną zawiązane
Ta, rozpadły się na dwa plemiona mające sojusz do końca świata,eeee tam Strachy na 148 ruszyły w 9 członów... 2 tygodnie temu sie rozpadły ; p
Daje miesiąc - tu będzie lepiejCiekawe czy modercienias rzuci kontem po 2 tygodniach jak na 151, jak myślisz @Shevchenko12?
oznacz szefa jego plemieniaWitajcie moi mili.
Chciałbym opowiedzieć historię gracza R20X ze 151 świata.
O sprawie dowiedziałem się przypadkowo czytając na zaście jego kolegi priv z nim.
Na początku gry R20X przewodził małym plemieniem, które za jego aprobatą dołączyło do WIXA.
Następnie zaplanował, że dołączy do FIST i zaczął jako radny sprzedawać obstawy WIXY w zamian za PoNa dla jego ekipy aby gdy WIXA zacznie upadać dobić ją offami z centrum i skoczyć całą ekipą do FIST - i teraz uwaga - robił to dlatego żeby w FIST dostać radnego i krecić dla S.O.S na tych samych zasadach, a potem nie wiem do Furii albo Sleepów XDDD
Na jego nieszczęście większości jego kolegów fajnie się grało w WIXA i chętnie wysyłali OFFY i DEFFA, a front przechylał się powoli na stronę WIXY, więc zdecydował się iść full pod pp, ale uwaga na sam koniec aby nie było zbyt łatwo próbował oddać wioski wrogowi aby mieli u nas diody, ale to też wyłapałem.
Aktualnie ten syn nieboży znika całkowicie z mapy.
Przestrzegam przed kanalią na kolejnych światach.
Ale ja go nienawidze XDDDDD
jedenŚwiat wystartował a *NW* dalej ma jeden członCoś tutaj nie gra
![]()
68 to przeszłość i inne konto.Serio ci sami ludzie co na s68???
ej, ale ja jestem w drugimŚwiat wystartował a *NW* dalej ma jeden członCoś tutaj nie gra
![]()
Młody kolego co ty najlepszego zrobiłeś?ej, ale ja jestem w drugim