Polish Whistleblower
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 1.043
Ej chłopaki i honoratki co tu u was, ile % w pełnej dominacji ma słynne TPK na tym świecie?
Tyle co sinEj chłopaki i honoratki co tu u was, ile % w pełnej dominacji ma słynne TPK na tym świecie?
o ktoś za mnie odpowiedział xDTyle co sin
Hej kiedy jakaś wspólna akcja plose i spinow @darmiarz ?
no a dziwisz się że na 4 linię bunkry stawiam jak leci na mnie 400 ataków?Szkodnix co to za bunkry na zapleczu stawiasz ? Kosę wbijasz że wiochy w centrum plemienia obstawiasz ? Czy co się dzieje ?
Ile? Mniej niż 400 to ja na oczy nie widziałem od września xdno a dziwisz się że na 4 linię bunkry stawiam jak leci na mnie 400 ataków?![]()
kłamiesz, aż tak dobrzy nie jestesmyIle? Mniej niż 400 to ja na oczy nie widziałem od września xd
W jaki sposób ilość atakow świadczy o tym czy ktoś jest dobry czy nie?kłamiesz, aż tak dobrzy nie jestesmy
pozostawiam dla ciebie, twoje zadanie domoweW jaki sposób ilość atakow świadczy o tym czy ktoś jest dobry czy nie?![]()
masz rację pewnie, tylko ta opcja spłynęła na początku wojny i było po temacie a Hold z tego co pamietam mówił wam na fo że jest źródło cały czas bazując na 1-2 ssPretorian mial dostep do rady i mial wszystkie komendyi te ssy co hold wstawial z rady byly prawdziwe przeciez xDD.
Ta wiem jak to jest, ja potem tez przejalem dowodzenie z aragornem i udalo sie wygrac.
Wtedy czlowiek wiecej czasu mial, teraz juz bym sam na swoim koncie nie dal rady pograc
Niestety mijaja dni, mijaja lata i czlowiek sie starzeje![]()
PP PROSTU Z BIEGIEM CZASU STAŁEŚ SIE NOBEM, I TO NIE DLATEGO ZE TY GORZEJ GRASZ BO GRASZ PEWNIE TO SAMO NIC SZCZEGÓLNEGO CO KIEDYŚ TYLKO TERAZ WIĘCEJ OSÓB OGARNIA GRE A JEST MNIEJ NOWYCH NIŻ NA ŚWIATACH 70/100 PRZEZ CO WYPADASZ BLADO LUB TAK SAMO NA TLE INNYCHmasz rację pewnie, tylko ta opcja spłynęła na początku wojny i było po temacie a Hold z tego co pamietam mówił wam na fo że jest źródło cały czas bazując na 1-2 ss
no kiedyś się tyrało front na 100%, plemię na 100% co serw i szło a tu sobie uświadomiłem że to przeszłość, już nawet nie o dyspozycyjność i czas chodzi którego nie ma, a same chęci (nie, sam sobie to uświadomiłem już przy poczatku serwa, gdy klina przez większość doby wbić nie można, nie że P!Lose 20 wiosek przez 2 tygodnie wzięło po mieleniu konta dzień w dzień i 2 akcję - tak uprzedzając ich posty o .wyjaśnieniu. mnie)