Araagorn
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 2.278
Snuffy przyjacielu tylko omiń wojseny przy tych zapkachA jak wszyscy dostaniecie zapki?
Snuffy przyjacielu tylko omiń wojseny przy tych zapkachA jak wszyscy dostaniecie zapki?
Moja psycha jeszcze siedzi, widać po przejęciach moich ostatnich a konkretnie o ich brakuLateks widzę że tobie psycha wstała po dzisiejszej akcji bo ostatnio to siadała na vanisza
BNK by decydował więc sam rozumiesz..Snuffy przyjacielu tylko omiń wojseny przy tych zapkach
Nie dajom radni darmuwek?Moja psycha jeszcze siedzi, widać po przejęciach moich ostatnich a konkretnie o ich braku![]()
Na szczęście BNK jest anty wojsen więc wszystko graBNK by decydował więc sam rozumiesz..
Darmy są dla aktywnych a ja zamulałem ostatni miesiąc więc nie dostaje a jak nawet miałem coś to zapomniałem o nich jużNie dajom radni darmuwek?
WTEDY OK ALE POD WARUNKIEM ZE BIJEMY APK BO CWANIAKUJĄ, BEZ TEŻ BO SYLWIA CWNIAKUJE I SPINY DLA ZASADY. PO DRODZE ENKI BO MI PRZEJĘLI WIOSKE I PLOSE BO ROBIĄ AKCJE NA WSZYSTKIE FRONTY ZAMIAST NA JEDEN. OK ?A jak wszyscy dostaniecie zapki?
Dla bociarzy sie nie daje darmowek bo jak dostana bana to pozniej bedzie wiekszy problem niz pozytekDarmy są dla aktywnych a ja zamulałem ostatni miesiąc więc nie dostaje a jak nawet miałem coś to zapomniałem o nich już
Póki co to tylko dajesz fałszywe oskarżenia, nie masz argumentów innych?Dla bociarzy sie nie daje darmowek bo jak dostana bana to pozniej bedzie wiekszy problem niz pozytek
Dowody kazdy widzial na Twoim filmikuPóki co to tylko dajesz fałszywe oskarżenia, nie masz argumentów innych?![]()
Ok ale musimy uratować PPK bo dzielnie walczą i trzeba wyjaśnić kilku PiluzowWTEDY OK ALE POD WARUNKIEM ZE BIJEMY APK BO CWANIAKUJĄ, BEZ TEŻ BO SYLWIA CWNIAKUJE I SPINY DLA ZASADY. PO DRODZE ENKI BO MI PRZEJĘLI WIOSKE I PLOSE BO ROBIĄ AKCJE NA WSZYSTKIE FRONTY ZAMIAST NA JEDEN. OK ?
EDIT. DLA SUFLETA I SUFLECICY BRAKNIE MIEJSC NIESTETY :/
Ta wasza cała komisja do wykrywania botów jest przekupiona darmami, dają fałszywe wyniki za parę darm pewnieDowody kazdy widzial na Twoim filmiku![]()
Nie rzucaj falszywych oskarzen....Ta wasza cała komisja do wykrywania botów jest przekupiona darmami, dają fałszywe wyniki za parę darm pewnie![]()
Od pozywania są inne już plemiona tutaj, znajdźcie sobie co innegoNie rzucaj falszywych oskarzen....
Nic nie jest przekupione komisja jest bardziej legitna niz wybory w bialorusi mozemy cie pozwac za te bzdury
Jakie?Od pozywania są inne już plemiona tutaj, znajdźcie sobie co innego
OK PPK MOŻNA URATOWAĆ ALE W ZAMIAN sMUTECZKOWI DACIE MIEJSCE W ZWYCIĘSKIM JAK WRÓCI Z TRUSKAWEK ŻEBY MÓGŁ SIE CHWALIĆ ZE JUBILEUSZOWY WYGRAŁ , DODATKOWE OSIĄGNIĘCIE DO 17 TOPEK W JEHO KARIERZE OK ?Ok ale musimy uratować PPK bo dzielnie walczą i trzeba wyjaśnić kilku Piluzow
Sluchaj dla smutka wygranie jubileuszowego 150 to nic w porownaniu do tego ze wygral 135 na office i pajonkiOK PPK MOŻNA URATOWAĆ ALE W ZAMIAN sMUTECZKOWI DACIE MIEJSCE W ZWYCIĘSKIM JAK WRÓCI Z TRUSKAWEK ŻEBY MÓGŁ SIE CHWALIĆ ZE JUBILEUSZOWY WYGRAŁ , DODATKOWE OSIĄGNIĘCIE DO 17 TOPEK W JEHO KARIERZE OK ?
Trochę kreatywności, dacie radę coś wymyślićJakie?