Zły Sarissa
Zwiadowca
- Wynik reakcji
- 856
Serio z rapkiem na forum? Śmiałeś się z postu że ktoś Cię wyjaśni A robisz większą wioche. Wiem jaka u Was jest sytuacja i że potrzebujecie nawet drobnych sukcesów ale nawet obicie małego PPK na nikim wrażenia nie zrobi. Wychodzisz raz na miesiąc przy okazji bicia w plemię co ma prawie tyle wiosek co Ty sam... Więksi bracia z WO i SPIN zaraz Was sprowadzą do parteru...Palestyna chyba psycha siadła, fejk karety na luzie
View attachment 15346
Jestem facetem. A teraz sam się ośmieszasz. Bo jak BERBEC czy Paciuuu troluja że fejk karetami coś przejmują jest beczka. Jak na wstawię to od razu napinka i się burzysz to jak to jest. Niby macie dystans a teraz zabolało coś takiego nie wiedzieć czemu trochę hipokryzjaSerio z rapkiem na forum? Śmiałaś się z postu że ktoś Cię wyjaśni A robisz większą wioche. Wiem jaka u Was jest sytuacja i że potrzebujecie nawet drobnych sukcesów ale nawet obicie małego PPK na nikim wrażenia nie zrobi. Wychodzisz raz na miesiąc przy okazji bicia w plemię co ma prawie tyle wiosek co Ty sam... Więksi bracia z WO i SPIN zaraz Was sprowadzą do parteru...
Najlepsze jest to że ten paź wyskakuje na Fo jak jego plose wychodzi +10 na akcji xdSerio z rapkiem na forum? Śmiałaś się z postu że ktoś Cię wyjaśni A robisz większą wioche. Wiem jaka u Was jest sytuacja i że potrzebujecie nawet drobnych sukcesów ale nawet obicie małego PPK na nikim wrażenia nie zrobi. Wychodzisz raz na miesiąc przy okazji bicia w plemię co ma prawie tyle wiosek co Ty sam... Więksi bracia z WO i SPIN zaraz Was sprowadzą do parteru...
Beka że wy macie prawo się z innych nabijac a my nie xdNajlepsze jest to że ten paź wyskakuje na Fo jak jego plose wychodzi +10 na akcji xd
Teraz akcje latają na +30-50 ale wiadomo 10 przejętych wsi to też mega sukces![]()
Ok czyli wyjasniles mnie że twój maks to poziom BerbeciaJestem facetem. A teraz sam się ośmieszasz. Bo jak BERBEC czy Paciuuu troluja że fejk karetami coś przejmują jest beczka. Jak na wstawię to od razu napinka i się burzysz to jak to jest. Niby macie dystans a teraz zabolało coś takiego nie wiedzieć czemu trochę hipokryzja
Nie miałeś argumentu to się dowaliles. Hipokryzja i jednak brak dystansu. Bawcie się dalej w tym folwarku klakierow. Nie mam tu czego więcej szukać.Ok czyli wyjasniles mnie że twój maks to poziom BerbeciaWysokie aspiracje ale nie dorownasz mu
![]()
No jakbyście mieli jakiś konkretny powód to spokoBeka że wy macie prawo się z innych nabijac a my nie xd
Okej wróć jak znowu będziecie +10 na akcjiNie miałeś argumentu to się dowaliles. Hipokryzja i jednak brak dystansu. Bawcie się dalej w tym folwarku klakierow. Nie mam tu czego więcej szukać.
Poniżej masz dowód na ile członów lecieliśmy, więc chociaż nie manipuluj faktami, a defa dostajecie od spinów oraz a.p.k i to są fakty.
Jeżeli 600k RA uważasz za akcję, bo tyle nabiły inne człony niż p:lose, to nie mamy o czym rozmawiać.
Bardzo nie lubię, gdy ktoś kłamie na mój temat, ale jeszcze bardziej nie lubię, gdy ktoś zarzuca mi, że to ja kłamię
Mówicie, że lokalna akcja jednego członu, a mnie odwiedzają ofy z trzech Waszych członów (postanowiłam jednak się poświęcić i zajrzeć w te raporty).
Proszę bardzo (tak teraz ja wkleję rapki):
P!lose
P.lose
P:lose
Takich raportów mogę tutaj powklejać więcej, ale zwyczajnie mi się nie chce, ani nie mam na to czasu. Jak już mówiłam wcześniej, proszę szanujmy się nawzajemNie zarzucaj mi manipulacji, tam gdzie jej nie ma
i nie kłam na mój temat.
A co do faktów, to zapomniałeś jeszcze o WO, WO też nam dało mobila, bo mamy szczęście otaczać się dobrymi i lojalnymi sojusznikamiktórzy nie będą stali bezczynnie patrząc jak 7112 wiosek bije 917 wiosek obnosząc się z tym jacy to Ci drudzy są niegarnięci. Jak już mówiłam - nie jesteśmy.
A co do jak ich nazywacie "nieogarniętych" graczy P.P.K, to powiem Ci, że życzę Ci byś kiedyś miał możliwość zagrać w plemieniu z takimi graczami, żebyś przynajmniej raz miał możliwość zobaczyć jak to jest, bo takich nie łatwo znaleźć. Z taką wolą walki, zaciętością i umiejętnością niepoddawania się, takich którzy w dzień akcji w 100% frekwencji meldują się po 6:00 rano jak jeden, a gdzie zastów w sezonie urlopowym, w środku tygodnia potrzebujesz raptem 4 na jedyne kilka godzin pobytu w pracy tych, którzy nie mają w niej możliwości bronić. Połowa graczy tego serwera będąc w takiej sytuacji w jakiej PPK jest od początku tego świata już dawno by się poddała, zrezygnowała, poszła gdzie indziej. Ale nie Oni, Oni walczą do końca, choć już 3 miesiące temu wszyscy mówili, że zaraz nas nie będzie.
Tak też jeszcze raz z całego serca Ci życzę byś kiedyś miał okazję zagrać z takimi graczami. A póki co walczcie swoje, atakujcie nas, przejmujcie nam wioski, skoro potraficie, a my będziemy się bronić najlepiej jak potrafimy. Ale proszę Was bardzo nigdy nie kłamcie na nasz temat i nigdy nie obrażajcie graczy PPK.
Sajter, akcja kasacja jest w tokuCzy to znaczy, ze akcja kasacja zostaje przelozona?
PS. siema ja chłop
Ja ani razu nie napisałem o nieogarniętych graczach p.p.k, więc nie wiem dlaczego mnie o to oskarżasz.Bardzo nie lubię, gdy ktoś kłamie na mój temat, ale jeszcze bardziej nie lubię, gdy ktoś zarzuca mi, że to ja kłamię
Mówicie, że lokalna akcja jednego członu, a mnie odwiedzają ofy z trzech Waszych członów (postanowiłam jednak się poświęcić i zajrzeć w te raporty).
Proszę bardzo (tak teraz ja wkleję rapki):
P!lose
P.lose
P:lose
Takich raportów mogę tutaj powklejać więcej, ale zwyczajnie mi się nie chce, ani nie mam na to czasu. Jak już mówiłam wcześniej, proszę szanujmy się nawzajemNie zarzucaj mi manipulacji, tam gdzie jej nie ma
i nie kłam na mój temat.
A co do faktów, to zapomniałeś jeszcze o WO, WO też nam dało mobila, bo mamy szczęście otaczać się dobrymi i lojalnymi sojusznikamiktórzy nie będą stali bezczynnie patrząc jak 7112 wiosek bije 917 wiosek obnosząc się z tym jacy to Ci drudzy są niegarnięci. Jak już mówiłam - nie jesteśmy.
A co do jak ich nazywacie "nieogarniętych" graczy P.P.K, to powiem Ci, że życzę Ci byś kiedyś miał możliwość zagrać w plemieniu z takimi graczami, żebyś przynajmniej raz miał możliwość zobaczyć jak to jest, bo takich nie łatwo znaleźć. Z taką wolą walki, zaciętością i umiejętnością niepoddawania się, takich którzy w dzień akcji w 100% frekwencji meldują się po 6:00 rano jak jeden, a gdzie zastów w sezonie urlopowym, w środku tygodnia potrzebujesz raptem 4 na jedyne kilka godzin pobytu w pracy tych, którzy nie mają w niej możliwości bronić. Połowa graczy tego serwera będąc w takiej sytuacji w jakiej PPK jest od początku tego świata już dawno by się poddała, zrezygnowała, poszła gdzie indziej. Ale nie Oni, Oni walczą do końca, choć już 3 miesiące temu wszyscy mówili, że zaraz nas nie będzie.
Tak też jeszcze raz z całego serca Ci życzę byś kiedyś miał okazję zagrać z takimi graczami. A póki co walczcie swoje, atakujcie nas, przejmujcie nam wioski, skoro potraficie, a my będziemy się bronić najlepiej jak potrafimy. Ale proszę Was bardzo nigdy nie kłamcie na nasz temat i nigdy nie obrażajcie graczy PPK.
ok, juz myslalem ze musze anulowac kasacjeSajter, akcja kasacja jest w toku
NWM JAK TO PRZEZYJE TE DWIE WIOSKI ZBURZONE NWM SERIO NWM
Ehh ale u bnk na zascie musze dlugo odbudowywac po burzeniach wielkiego TPK
No tak inne człony wbiły 600k RA na akcji bo wchodziły na kuźnie a akurat offy z członu z którego atakowaliśmy wbijały w waszego deffa i wbiły 8mln RA hahah no komicznie to brzmi nie sądzisz?Przecież nie jeden off kuznie i zagrody zbija na 2 lini xd jak wbija na czysto to ra sie nie nabije. Ale nawet nie o to chodzidla mnie normalne jest to, ze musicie nas bić z taka przewaga w 3 człony bo w normalnej sytuacji byście dostali W P I E R D O L
![]()