Heja, no tak czytam tu pewne wypowiedzi i taki mnie smiech bierze z rana. Jak ludzie na tym forum nisko upadaja, to glowa mala
@ArcioKMaster , o chyba trafilem z nickiem, takiego potencjalu z Atomami nie wykorzystac to na prawde smiech na sali, nie ma nawet tematu o startu Waszym do Miskow jak na swoim podworku nie potrafiliscie utrzymac porzadek. To chyba, az glupio powiedziec, bo smieszy mnie -WAR- Lazandera, stawiali im najwiekszy opor na poczatku swiata, a tak to wszyscy sie podkladali, nawet obecny tu Vea, gdzie na etapie paru dziesieciu wsi, martwe konta zostaly na froncie, nie bylo zadnych roszad, przenosin aktywnych graczy itp., a jak siedzialem tam na zastach z Madem to moze 2 wioski przepuscilismy, wiec dac sie dalo z nimi wojowac
Kazdy mowi o tych darmach na swiatach z farmieniem, ale wlasciwie to po co one sa jak przypuszczam, ze wiekszosc graczy do fazy przejec juz beda darmami, poziom jest tak niski plemion, ze byle zrobiony pojedynczy najazd na goscia juz grozi rozbiorem i wyeliminowaniem z gry

Lepsza zabawa na pewno niz na etapie 4-5 plemion w grze i roszady, wygrywanie wojny rekrutacja czy tym podobne, gdzie walki jest na prawde malo, bo co za przyjemnosc zabierac gosciowi wioski, gdzie sie loguje 2 razy na dzien.
Co do Speedów to ciekawe jakby kazdy postapil. Grasz w gre powiedzmy ponad 10 lat, lapiesz kontakty, zbierasz znajomych z kazdego swiata i mowisz ze zamierzasz wystartowac na kolejnym swiecie. Zglasza Ci sie powiedzmy 200 graczy, ZNAJOMYCH podkresle, odmowisz im? Powiesz im "Nie sorry, gramy w 40, poszukaj innego plemienia", albo "Nie da rady, na kolejnym sie moze uda jaklimit czlonkow bedzie wiekszy". Te osoby i tak zagraja na tym swiecie, wiec dlaczego maja nie grac razem. Przejmowac sie ludzka opinia o tym? Watpie. Mysle, ze 9/10 osob by podobnie zrobilo
Hmm bylo tu wspomniane o P!, Speed, APK na jednym swiecie, a moze jeszcze ktos inny? Miski, Pajonqi jeszcze, Konfederacja czy Berety, moze Sabat. Ciekawilyby mnie wybory graczy, gdzie by wtedy zagrali. Ekipy bylyby na pewno duzo mniejsze, kazdy by gral w "swojej" macierzystej ekipie, rywalizacja tez moglaby byc ciekawsza
Kurde mialem tu wystartowac, ale zapilem ryja i mi sie odechcialo na 2 miesiace tu grac, bo tyle bym gral pewnie, az do 149 gdzie juz bedziemy startowac

Cos malo kobiet chyba tu wyczulem xD