TeleskopHubla
Chłop
Sd na swojej akcji -7 ojoj
Nie powiem, że sam dostałem chyba z 9 takich PW od graczy z PeKabeatery i wariaci to takie błazny ze szkoda gadać, z jednej strony piszą ze są mega super mocni z drugiej próbują wygrać rekrutując wroga masowymi grupowkami czyli udowadniają ze nie są. O ile beaterow nigdy nie spotkałem o tyle wariaci to taki rak polskich plemion ze szkoda gadać nawet niszczyciele są klasę wyżej nad wami, milion członów dyplomacja przed startem a i tak koniec koncow musicie kombinować na wszelkie sposoby bo nadajecie się do zlizywania cioty z podłogi
Bomba i pain-sd i milfSd na swojej akcji -7 ojoj
Co to ma wspólnego ze mną? I z faktem masowych grupowek z propozycja przejścia?Nie powiem, że sam dostałem chyba z 9 takich PW od graczy z PeKa
Ranking | Nazwa | Podbite wioski | Utracone wioski | Pokonani w ataku | Pokonani w obronie |
---|---|---|---|---|---|
1 | No Pain No Gain | 27 | 20 | 1.848.502 | 2.303.248 |
2 | Sedition. | 21 | 27 | 1.252.521 | 2.475.254 |
Gdyby nie summon to nasza akcja by się nie udała. Siedział na zastach i wszystko dogrywał, więc twoja wypowiedź nie ma sensu. Popełniacie błąd grając w 5 członów, robiąc akcje pod blondi. Kolejna już akcja gdzie czyścicie wioski dla blondi zamiast brać puste wioski w innych rejonach frontu.pomijam już fakt że taki summon wstawia statystyki które wyrobił ktoś inny XD w sensie chłopina ma 38k agresora na 11 wiosek
a teleskop taki optymistyczny że ekipy na 147 szuka
jak ktoś ma się chwalić to niech to będzie mysza czy ktoś kto przejął kilka wiosek wczoraj a nie jakiś nołnejm z zaplecza xd
bywuś 09.11. 12:17"Szkoda tylko, że nie dociera do was dalej, , że Blondi to facet." Patryk na niego mówimy, jak miał włosy to był blondynem
"kolejną akcje z rzędu wam dokopać " Którą z rzędu?
" Gdyby MILFy nie podpisały najpierw z wami PON'a, a potem sojuszu to czy dalej plemię SD by istniało? Jesteście świetnym przykładem na to, że blaszka nie gra, a dyplomacją wygrywa się światy. " A nie pisaliście do kogoś o fuzję kilka dni temu po akcji?
summon nie piecze, piszecie to wypada odpowiedzieć