A przypomnieć Ci kto napisał grupowe z AG do naszych aby zasta dawali? To jest dobre zagranie? Jak Kuba Bogu tak bóg KubieMówiąc o NWO w REN cofnij się trochę w czasie i zobacz ile Masuwy w Fake siedzi.
Bądź obiektywny somsiedzie jak już kogoś oceniasz. Nie jedz tym nurtem. Równe dobrze mógłbym ocenić NWO ze to darmy dla Fake
A to kto wygra roztrzygnięte jeszcze nie jest
Tumidaj zastow brać nie będzie, skończyło się grać za kogoś innego, każdy gra jak może a jak nie ma czasu to niech zmyka na zapleczeGrajmy swojeZbliża się lipiec licealiści będą jeździć do pracy za granicę.
Madki i "ojcowie" będą chcieli zobaczyć uśmiech bąbelka, więc pojadą na wakacje, a gracze tacy jak Kampej, Bydlak, Zendos, TuMiDaj, Ja, czy kilku innych parówczaków będzie zamulać w domu i bronić kont x-D
Sam lepszy nie jesteśtumidaj słabiak pewnie znowu wrzuci zasta hervejowi jak akcja na niego poleci
Wypraszam sobie, ja na zasta wbijam tylko, żeby wywalić wojska i zrobić rozbiórkę siłowąGrajmy swojeZbliża się lipiec licealiści będą jeździć do pracy za granicę.
Madki i "ojcowie" będą chcieli zobaczyć uśmiech bąbelka, więc pojadą na wakacje, a gracze tacy jak Kampej, Bydlak, Zendos, TuMiDaj, Ja, czy kilku innych parówczaków będzie zamulać w domu i bronić kont x-D
może czasu nie miał , dobrze że znalazł dobrego zasta na złosć wrogom Faketumidaj słabiak pewnie znowu wrzuci zasta hervejowi jak akcja na niego poleci